5 x weetjes over model Anna Ewers

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Christin Ho
5 x weetjes over model Anna Ewers

[caption id="attachment_109418" align="aligncenter" width="600"]annaewers6 Foto: Instagram @annaewers[/caption]

Ze versloeg Gigi Hadid en Kendall Jenner als model van het jaar, ze is de muze van Alexander Wang, ze heeft in meer dan 200 shows gelopen en prijkte op de cover van de bekendste modemagazines. Wie is Anna Ewers?

1/

annaew1ers
Foto: Instagram @annaewers

Op 16-jarige leeftijd maakte Anna haar eerste stappen in de modewereld in Colombia, waar ze verbleef als uitwisselingsstudente. Haar Europees uiterlijk viel onmiddellijk in de smaak. Eens terug aangekomen in Duitsland zette ze haar modellencarrière on hold om haar middelbare school af te maken en kluste ze bij in een cocktailbar. In 2013 maakte ze eindelijk haar Amerikaanse modellendroom waar in New York.

2/

annaexers

In 2013 steeg de Duitse Anna Ewers in de ranking van felbegeerde modellen nadat ze werd ontdekt door Alexander Wang. Ze vindt zichzelf de typische Duitse vrouw met lange blonde lokken en grote borsten, Wang daarentegen viel onmiddellijk voor haar apart uiterlijk. Voor de buitenwereld staat ze vooral bekend als look-alike van Brigitte Bardot en Claudia Schiffer. Ze valt ook in de smaak bij andere ontwerpers. In de modeweken van september-oktober 2014 liep Anna 37 shows met toppers als Céline, Balenciaga, Prada, Miu Miu, Chanel en Alexander Wang.

3/

annaewers3
Foto: Instagram @annaewers

Sindsdien is Anna meermaals het gezicht geweest van grote modecampagnes,  heeft ze in meer dan 200 shows gelopen en prijkte ze op de cover van bekende magazines als Vogue, Harper's Bazaar, i-D en W magazine. 

4/

annaewers5

Haar meest controversiële modeopdracht was in 2014, toen ze naakt in de zetel poseerde voor de denimlijn van Alexander Wang.

5/

annaewers2
Foto: Instagram @annaewers

Anna Ewers doet misschien geen belletje rinkelen omdat ze geen outgoing model is. Ewers is heel verlegen en geeft zelden interviews, net zoals haar grote voorbeeld Kate Moss.