Onze favoriete windbloopers

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Onze favoriete windbloopers

windbloopersVandaag is het opletten geblazen voor iedereen die gerokt de deur uitkomt. De weergoden laten zich van hun meest winderige -no pun intended- kant zien en dat kan wel eens voor gênante taferelen zorgen. Geen paniek als ook jij ten prooi valt aan vervelende rukwinden, deze sterren deden het je voor. De meest revelerende, schattige en koninklijke windbloopers: 

1/

1. Blake Lively

De meest interessante van de hoop. Blake -Miss Perfect- Lively, de mooiste stelten van Hollywood... met corrigerend ondergoed?! Niemand is echt perfect, zo blijkt.

1

2/
2. Kim Kardashian

De meest hypnotiserende. Die lijntjes die nu eens strak rechtop vliegen, dan weer een vloeiende bol vormen: wie ze van heel dichtbij -neus tegen het scherm!- bekijkt, wordt er aangenaam draaierig van.

2 3 4

3/
3. Kate Hudson, Jessica Alba in de gastrol

Hoezo catfights? Niet alle sterren zijn jaloers en zien hun collega's graag afgaan. Dat bewijst de helpende hand van Jessica Alba, als de jurk van Kate Hudson midden op de rode loper een eigen leven gaat leiden.  Bloedmooi, die Miss Alba -van buiten en van binnen! 76 5

4/
4. Katie Holmes

Ook mooi: de "Marilyn" van Katie Holmes. Wat bij elke andere vrouw voor een gênant beeld zou zorgen, mondt bij de actrice gewoon uit op een schattig tafereeltje. Onverwoestbaar die Katie. Tom Cruise kreeg haar niet klein, de elementen ook niet.

9 8

5/

5. Kate Middleton

Kate Middleton moet de weergoden in een vorig leven onvergeeflijk beledigd hebben. De royal viel al vaak ten prooi aan genadeloze windvlagen, die niets van haar koninklijke billen aan de verbeelding overlieten. Al lijken de turbines van haar privéjet er ook voor iets tussen te zitten. kleine tip aan de toekomstige vorstin: draag een broek op het vliegveld!

10 11 12 13 14 15