Beyoncé filmt eigen vrije val

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Beyoncé filmt eigen vrije val

Instagram

Een week nadat Beyoncé in Nieuw-Zeeland van een bijzonder hoog gebouw naar beneden sprong, staat het het filmpje van Bee's freefall op het net. 'This is awesome!', schreeuwt de mooie zangeres wanneer ze vanop een hoogte van 192 meter naar beneden springt.

Wij mogen er niet aan denken om van een gebouw van 192 meter naar beneden te springen. Beyoncé heeft daar duidelijk veel minder moeite mee. De zangeres maakte vorige week een freefall vanop de top van de Sky Tower in Nieuw Zeeland. De zangeres hing tijdens de vrije val gelukkig wel stevig vast met een harnas en kreeg tijdens de duik het gezelschap van een begeleider.

Beyoncé bewijst eens te waarom ze de hedendaagse superwoman is.  Met een brede glimlach waagt de zangeres zich aan de enge sprong. 'This is awesome', lacht de zangeres terwijl ze de grond angstaanjagend snel dichterbij ziet komen. Eens beneden geniet Mrs Carter duidelijk na van haar stoere daad. 'I loved it!', is het enige wat de superster kan uitbrengen. Dat horen we alleszins liever dan 'alles is vol'.

http://www.youtube.com/watch?v=eaS-KiVdzTc