20 x vergeten koppels uit de jaren nul

Geüpdatet op 17 juni 2019 door ELLE België
20 x vergeten koppels uit de jaren nul

Sofia Vergara en Tom Cruise? Cameron Diaz en Jaret Leto? Britney Spears en Colin Farrell? Ja hoor, rond de eeuwwisseling vormden deze celebs - hoe kort dan ook - fotogenieke paartjes. Een overzicht van de Kylies en Tyga's,  Justins en Selena's of de Gigi's en Zayns van het verleden.

Y2K,  het deed wat met eens mens.

1/

Ryan Reynolds en Alanis Morisette

AlanisRyanOver een Canadees powerkoppel gesproken! De Canadese romance van de eeuw (sorry Chad en Avril) begon in 2002 maar eindigde vijf jaar later. De twee waren verloofd maar tot een huwelijk kwam het uiteindelijk niet. Reynolds is intussen gelukkig getrouwd met Gossip Girl Blake Lively. Het koppel heeft een dochter James.

2/

Orlando Bloom en Kate Bosworth


Voor hij in 2010 zijn jawoord aan Miranda Kerr gaf, had Orlando Bloom vier jaar lang een knipperlichtrelatie met Kate Bosworth. De actrice liet later weten dat de breuk haar zowel emotioneel en fysiek zwaar viel. Toch zijn beide acteurs vandaag nog goede vrienden.

3/

Sheryl Crow en Owen Wilson

CrowWilsonDe zangeres en acteur hadden een serieuze relatie in de vroege jaren 2000. Het koppel was ongeveer vier jaar samen toen Crow haar geluk zocht bij Lance Armstrong. Saillant detail: ook Wilsons volgende vriendin Kate Hudson begon na hun breuk een relatie met Armstrong.

4/

Cameron Diaz en Jared Leto

DiazLeto
Herinner je je nog de tijd toen Cameron Diaz en Jared Leto verloofd waren? Indien niet, maak je geen zorgen, wij waren het ook compleet vergeten. De relatie duurde vier jaar maar Cameron Diaz leek niet te veel met de breuk in te zitten. Een paar maanden later was ze samen met Justin Timberlake.

5/

Kirsten Dunst en Jack Gyllenhaal

DunstGyllenhaalVandaag zijn Dunst en Gyllenhaal grote sterren en dat was in de vroege jaren '00 niet anders. De acteurs vormden een koppel in 2002 maar de relatie bleef niet duren en in 2004 gingen ze elk hun eigen weg.  Jammer, want een reünie tussen deze twee zien we wel zitten.

6/

Tom Green en Drew Barrymore

GreenBarrymore
In 2001 was Drew Barrymore helemaal gek op de ietwat vreemde snuiter Tom Green. De twee trouwden om later dat jaar hun handtekening onder de scheidingsdocumenten te zetten.

7/

Jessica Biel en Chris Evans

jessica-biel-chris-evansVoordat zij met Justin Timberlake trouwde en hij Capatin America werd, waren Biel en Evans een koppel, zowel op als naast het scherm. In 2004  speelden ze geliefden in 'Cellular' en een jaar later deden ze het nog eens over in 'London'. Nog een jaar later liep hun relatie op de klippen.

8/

Scarlett Johansson en Josh Hartnett

jhartnettIn 2006 begon Scarlett Johansson een relatie met Josh Hartnett nadat de twee elkaar leerden kennen op de set van 'Black Dahlia'. Hartnett papte in die tijd wel vaker aan met zijn knappe tegenspeelsters, iets wat hem naar eigen zeggen 'veel vijanden' in Hollywood heeft opgeleverd.
Lees hier hoe het de knappe hartenbreker vandaag vergaat.

9/

Moby en Natalie Portman

moby-natalie-portman
Raar maar waar, Prinses Amidala en Moby vormden een nanoseconde en koppel in 2001.

10/

Brittany Murphy en Ashton Kutcher

MurphyKutcherKutcher en Murphy ontmoetten elkaar op de set van 'Just Married' en werden ook in het echte leven verliefd. Hun relatie hield niet lang stand maar Kutcher was diep geraakt door haar plotse overlijden in 2009.

11/

Nick Cannon en Kim Kardashian

nick-cannon-kim-kardashian

Lang voordat de wereld (en dan vooral het internet) geobsedeerd was door het liefdesleven van Kim Kardashian, had de realityster een flirt met de rappende acteur Nick Cannon. Voor hij zijn eeuwige trouw aan Mariah Carey beloofde ( en die jaren later weer introk) was hij in 2006 drie maanden samen met Kim. Het koppel ging uit elkaar omdat Kim tegen Nick zou gelogen hebben over het bestaan van de sekstape die haar later wereldberoemd zou maken.

12/

Renee Zellweger & Jack White

renee-zellweger-jack-white
Dit op het eerste gezicht rare koppel was in de vroege jaren 2000 twee jaar lang samen. De actrice ontmoette de rocker op de set van 'Cold Mountain' waarvoor Jack White de filmmuziek schreef. Hij dook zelfs even op in de film als haar man. Ze omschreven hun relatie als 'vluchtig' en gingen uit elkaar omwille van hun drukke agenda's.

13/

Rosario Dawson en Jay Z

rosjay

Dawson en Jay Z hadden wat met elkaar in 2000 en veel mensen uit de industrie geloven dat hun vermeende relatie zijn stempel drukte op de muziek die hij tijdens die periode maakte. Geen van beide partijen heeft hun relatie ooit bevestigd, dus we hebben er het raden naar.

14/

Winona Ryder en Matt Damon

RyderDamon

Gwyneth Paltrow stelde haar BFF Winona Ryder in 2000 vaan de beste vriend van haar toenmalige lief Ben Affleck, niemand minder dan Matt Damon, voor. De twee gingen een paar keer met elkaar uit, met een verschijning op de rode loper van de Golden Globes als hoogtepunt van hun relatie. De acteurs zijn nog steeds vrienden en kijken met plezier terug op hun tijd samen.

Dit doet Winona Ryder vandaag!

15/

Edward Norton en Salma Hayek

SalmaEdward
Eind jaren '90 had Edward Norton een bizarre relatie met Courtney Love maar herinner je je zijn rebound Salma Hayek nog? De twee leerden elkaar kennen via hun gemeenschappelijke chiropractor en waren vier jaar lang een koppel.

16/

Ryan Gosling en Sandra Bullock

SandraRyan

Voor dat Ryan Gosling de leading man van Rachel McAdams werd, was hij die van Sandra Bullock. De acteurs leerden elkaar kennen op de set van 'Murder By Numbers' en waren een klein jaar samen. Er is een leeftijdsverschil van zestien jaar.

17/

Topher Grace en Anne Hathaway

Schermafbeelding 2015-12-11 om 15.52.56

Anne Hathaway en Topher Grace begonnen een relatie in 2000 maar het liedje was een jaar later alweer uitgezongen. Beide acteurs zijn nog steeds bevriend en stonden in 2010 samen op  de set van de romantische komedie 'Valentine's Day'.

18/

Sofia Vergara en Tom Cruise

Sofia-Vergara-Dated-Tom-Cruise

Lang voordat ze een ster werd dankzij haar rol in 'Modern Family' mocht Sofia Vergara zich het vriendinnetje van Tom Cruise noemen. De twee leerden elkaar in 2005 via hun gemeenschappelijke vriend Will Smith kennen en het zat meteen goed. Toch zorgde het geloof van Scientology-aanhanger Tom Cruise voor een definitieve breuk.

19/

Britney Spears en Collin Farrell

SpearsFarrell
Colin Farell is een van Hollywoods meest beruchte bad boys en ons Britney staat bekend als een ervaren dater. De twee hadden een korte flirt in 2003 nadat de Farrell de zangeres met Spears aan zijn arm op de première van 'The Recruit' verscheen. Later die avond werden de twee kussend gespot op het balkon van zijn hotelkamer. Farrell ontkende dat hij en de zangeres een serieuze relatie hadden en hield het bij 'wij zijn gewoon twee jonge mensen die het naar onze zin hebben.'

20/

Wilder Valderrama en Mandy Moore

Wilmer-Valderrama
Is er een jonge Hollywoodster die niet samen was met Wilder Valderrama? De 'That 70's Show'-acteur vormde een jaar lang een koppel met Mandy Moore en sprak openlijk over hoe hij 'haar eerste' was. Classy hoor.