10 dingen die je niet wist over Eline Gets Dirty

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Elise
10 dingen die je niet wist over Eline Gets Dirty

elinedemunck

"Uw verpakking is bijzaak, dat is de frosting", met deze wijze woorden rondde Eline de Munck het interview af. Maandagavond gaat haar docu in premiere. Dertig dagen lang weigerde ze zich te wassen. Het uitgelezen moment voor wat dirty talk.

Tien weetjes met een geurtje aan:

1/

1. Het ergste lichaamsdeel om niet te wassen? Wat denk je zelf? Eline vond het verschrikkelijk om haar vrouwelijke delen aan hun lot over te laten gedurende een maand.

2. Om zich toch een beetje fris te voelen, verslond ze pakjes kauwgum bij de vleet.

3.  Elines Instagramaccount werd af en toe eens bekogeld met reacties als "eikes, lelijke foto". Maar de tv-persoonlijkheid liet het niet aan haar hart komen. Op haar account probeert ze een niet al te verheerlijkt beeld van zichzelf weer te geven: "uiteraard is het medium een ideaal promomiddel, maar ik wil toch liever een levensecht beeld geven".

4. Het knuffelen laten ten koste van haar experiment? Nee, maar ze is sowieso al geen super fysiek persoon. Wel merkte ze doorheen haar project dat ze steeds meer geïsoleerd ging voelen.

5. Ze heeft geen enkele keer vals gespeeld. Zelfs niet slaapwandelend per ongeluk haar tanden gepoetst. Foefelen was geen optie voor Eline, dan zou ze het experiment voor zichzelf volledig ondermijnen.

elinegetsdirty

2/

6. Het meest positieve fysieke gevolg van haar experiment? Haar haren stralen als nooit te voren en zijn in geen jaren zo gezond geweest.

7. Uiteraard was het niet alleen rozengeur (!) en maneschijn, het experiment ging gepaard met enkele emotionele momenten. De kunst is volgens Eline om die om te zetten in sleutelmomenten om tot conclusies te komen. Wat die conclusies zijn, kom je maandagavond te weten om 22 uur op TLC.

8. Doel van de documentaire: bewustzijn creëren over al het uiterlijk vertoon in onze samenleving. Ze waarschuwt jong en oud hoe belangrijk het is om evenwicht te vinden tussen innerlijk en uiterlijk. "Wij zijn teveel bezig met uiterlijk vertoon, die overdosis make-up op sociale media is ronduit schandalig", aldus Eline.

9. Haar levensmotto luidt: "Je moet vooral gelukkig zijn me wie je bent als persoon en leren leven met wat je gekregen hebt. Enkel klagen en zagen, maakt je ongelukkig en oppervlakkig." Copy that! 

10. Elines levensgewoontes zijn grondig veranderd na het experiment. Naar de bakker of op de koffie zonder make-up is nu dagelijkse kost. Je niets aantrekken van uiterlijke schijn werkt erg bevrijdend", beweert ze.

elinegetsdirty2

Eline Gets Dirty is maandag 30 november om 22 uur te zien op TLC.