Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan scheiden

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan scheiden

orlando bloom and miranda kerr out and about, new york, america - 04 jul 2013, ,

Topmodel Miranda Kerr en acteur Orlando Bloom zetten na drie jaar een punt achter hun huwelijk. Daarmee is de wereld alweer een jaloersmakend celebritykoppel armer.

Bam! Het verhaaltje tussen Miranda Kerr en haar Orlando Bloom is uit. Na zes jaar relatie, waarvan het koppel de laatste drie jaar als man en vrouw door het leven ging, besloot het koppel uit elkaar te gaan. Een woordvoerder bevestigde de definitieve liefdesbreuk aan celebrity televisiezender E! News.

Toch komt het nieuws van de scheiding niet helemaal als een donderslag bij heldere hemel. De afgelopen maanden werd hier en daar al gespeculeerd dat er een haar in de boter zou zitten. Zo werd Victoria's Secret angel Kerr meermaals zonder trouwring gespot en dan was er nog die late night met Leonardo DiCaprio. De knappe acteur, niet vies van een lingeriemodel of vier, zou zijn pijlen tijdens een avondje uit op een feestende Miranda hebben gezet. Of Miranda effectief op de avances van Leo is ingegaan, is niet bekend maar het incident was voldoende om de geruchtenmolen op gang te brengen.

Het Australische model en Orlando werden afgelopen zomer nog samen gefotografeerd tijdens een familie-uitstapje met hun 2-jarig zoontje Flynn. Toch zou het koppel volgens de woordvoerder van de 36-jarige acteur al maanden geleden als vrienden uit elkaar gegaan zijn.

Orlando Bloom had eerder een relatie met actrice Kate Boswoth. Benieuwd wie de volgende schone is met wie de acteur de 'bloometjes' buiten zet.