Urban Decay komt naar Gent

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Urban Decay komt naar Gent

UrbanDecayGent
Make-upjunkies, opgelet! Het gerucht deed al even de ronde maar het nieuws is officieel bevestigd: Urban Decay komt naar de wijste stad van Vlaanderen!

Na Brussel en Antwerpen strijkt de paarse invasie zeer binnenkort neer in Gent. Vanaf donderdag 26 november zal de volledige collectie van Urban Decay verkrijgbaar zijn in de ICI Paris XL aan de Gentse Korenmarkt. Een perfecte timing, zo met Sinterklaas en de feestdagen in het vooruitzicht. Naked-palette in de schoen of onder de kerstboom, anyone?

Om de lancering van Urban Decay te vieren, krijgen de eerste 50 Urban Decay klanten op donderdag 26 november (vanaf 9:30) een gratis Naked Basics-palette mee naar huis.

Wij spraken de oprichtster van het Amerikaanse merk een tijdje terug in Parijs. Lees hier het volledige interview met Wende Zomnir.

Gwen Stefani Eyeshadow Palette (52,00 €) is vanaf 1 december verkrijgbaar bij geselecteerde  ICI PARIS XL winkels en online via iciparisxl.be.

Gwen Stefani Eyeshadow Palette (52,00 €) is vanaf 1 december verkrijgbaar bij geselecteerde ICI PARIS XL winkels en online via iciparisxl.be.