Top vijf meest beroemde baby’s ter wereld

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Top vijf meest beroemde baby’s ter wereld

111Hij zal wellicht weinig van de commotie snappen, de pasgeboren zoon van Kate Middleton en prins William. Weet hij veel dat de wereld de buik van zijn moeder als maanden met argusogen bekijkt, bookmakers hallucinante bedragen inzetten op zijn naam én zijn allereerste foto’s nu al wereldwijd op elke voorpagina staan. Moest het hem ooit te veel worden, dan kan hij bij deze beroemde baby’s zijn hart luchten: ook zij waren sterren nog voor ze het levenslicht zagen

 

1/

Blue Ivy Carter
Noem de kleine Blue gerust R&B-royalty. Haar ouders, Beyoncé en JayZ, zijn één van de rijkste, machtigste en meest getalenteerde duo’s van deze tijd. Het product van zoveel perfectie laat niemand dan ook ongemoeid.

blue ivy

2/

North West
Als dochter van dé grootste realityster van de planeet, was North al een beroemdheid toen ze nog in de -fel uitgezette- buik van Kim Kardashian zat. Of ze in mama’s voetsporen van sex tapes en realityreeksen zal volgen? Het lijkt er voorlopig niet op. Zelfs een foto van de baby kregen we tot nu toe niet te zien. Met dank aan een paranoïde Kanye West.

north

3/

Suri Cruise
Suri Cruise zag in 2006 het levenslicht en mocht meteen recht in de lens van hordes paparazzi staren. De relatie van haar ouders Tom Cruise en Katie Holmes, ondertussen op de klippen gelopen, sprak toen (nog) zodanig tot de verbeelding dat kleine Suri ook maar meteen het sterrendom in werd gekatapulteerd.

suri

4/
Harper Seven Beckham

Na vier zonen schonk Victoria Beckham haar man David in 2011 eindelijk die felbegeerde dochter. Beroemd want: moeder Victoria liep er tijdens haar zwangerschap angstvallig mager bij, iedereen fantaseerde over de toekomstige garderobe van de Beckham prinses én de hele vrouwelijke wereldbevolking nog meer fantaseerde over stoere David met zijn kleine meisje in de armen.

harper

5/

Giulia Sarkozy
Opschudding alom toen de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy luttele maanden na zijn scheiding in 2007 aan de arm van het rebelse topmodel Carla Bruni verscheen. Een relatie die niemand zag slagen, maar wel héél veel deed dromen. Niet lang daarna volgde een baby en de pers werd gek. Voorlopig kregen we het kleine meisje echter opvallend weinig te zien.

Schermafbeelding 2013-07-25 om 14.33.22