Kim Kardashian gaat (opnieuw) trouwen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian gaat (opnieuw) trouwen

Paris: Kim Kardashian And Kanye West

Kim Kardashian is verloofd. Dat meldt de Amerikaanse entertainment website E!. De realityster werd gisteren op haar 33ste verjaardag ten huwelijk gevraagd door Kanye West. Dit wordt het derde huwelijk voor de rondborstige Kardashian.

'Alle goede dingen bestaan uit drie'. Zo mocht Kim Kardashian gisteren 33 kaarsjes uitblazen en antwoordde ze voor de derde keer positief op een huwelijksaanzoek. Rapper Kanye West, sinds april 2012 het vaste vriendje van romantische Kim, ging op één knie in het stadium van het AT&T Park in San Francisco. Naar goede Kardashian gewoonte was deze mijlpaal in Kims levenslijn geen intiem moment, ook vrienden en familie (uiteraard) waren getuige van het aanzoek. Ongewenste pottenkijkers waren er echter niet, gezien Kanye het stadium voor de gelegenheid afgehuurd had. Charming.

De tweede Kardashian dochter was eerder getrouwd met Damon Thomas en Kris Humphries. Het huwelijk met sportman Humphries duurde slechts 72 dagen. De echtscheidingsprocedure is pas sinds enkele maanden helemaal afgerond.

Kim vond in april van vorig jaar dan toch de liefde bij goede vriend Kanye West. De twee verwelkomden hun eerste baby in juni. Het meisje gaat door het leven met  de ietwat ongelukkige naam 'North West'.

Nu is het afwachten op de eerste Instagram-foto van de verlovingsring. Die zal naar goede Kardashian gewoonte vermoedelijk niet lang op zich laten wachten.

Hey baby, I think I wanna marry you.
Hey baby, I think I wanna marry you.