Jay Z feest in Antwerpse Magic

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Jay Z feest in Antwerpse Magic

JayZafterpartyAntwerp

Gisteravond deed de Magna Carta World Tour van Jay Z ons land aan. De rapper gaf het beste van zichzelf in het Antwerpse Sportpaleis en zakte na afloop van de show, in het gezelschap van topproducer Timbaland, af naar de populaire Antwerpse nachtclub Magic.

Daar vond niet alleen de officiële afterparty van het concert plaats, Jay Z maakte meteen van de gelegenheid gebruik om er de verjaardag van zijn beste vriend Robinson Canó te vieren. De champagne vloeide rijkelijk (want: you never get old and the champagne's always cold - Young Forever van Jay Z) , net als de vele Instagram-foto's. Het zag er lange tijd naar uit dat de champagnekurken niet zouden knallen, een artiest stuurt immers wel vaker zijn kat naar de afterparty. Pas toen een fles Armand de Brignac, Jay Z's eigen champagnemerk, werd geleverd in de club, beseften eigenaars Bart Roman en John Noseda dat Jay Z effectief zou opdagen. 'Twee weken geleden werden we gecontacteerd om de officiële afterparty te hosten', aldus Roman. 'Toch wisten we niet zeker of de ster mee zou komen feesten. Pas toen we de champagnefles van zes liter zagen toekomen, wisten we dat het menens was. Uiteindelijk arriveerden Jay Z en zijn entourage rond middernacht en barstte het feest meteen los. Vier uur later waren heel wat flessen soldaat gemaakt en bedankte de rapper ons voor de geslaagde avond.'

Ook blogster en verhalenvertelster Elisabeth Ouni was van de partij. 'Het was geschift, echt fantastisch om mee te maken! In de vijf jaar dat ik voor mijn blog A Polaroid Story op stap ben, heb ik nog nooit zo'n afterparty meegemaakt. Jay Z en Timbaland leken zich oprecht te amuseren en waagden zich zelfs even op de dansvloer.' Of Elisabeth Jay Z uiteindelijk voor haar polaroidtoestel heeft gekregen, hield ze nog even geheim.

Shawn Carter en entourage hebben vandaag een dagje rust voor ze morgen alweer het podium op moeten in Oslo. Misschien vindt Hova de tijd om vandaag een leuk souveniertje voor Beyoncé uit te zoeken? Say, Antwerpse diamonds?

foto's: Instagram

1/

JayZMagic
'Beautiful music when champagne flutes click' uit Thank You van Jay Z

2/

JayZMagicAntwerp

3/

JayZooni