NEW BRAND: Spell On Me

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
NEW BRAND: Spell On Me

SOM 1

Spell On Me is een nieuw Belgisch accessoiremerk met unieke, te personaliseren armbanden.

Drie jaar nadat Sophie Johnen het juwelenlabel Mya Bay uit de grond stampte, achtte de ondermeester de tijd rijp voor een nieuw project. Vorige maand lanceerde Johnen samen met haar partners 'Spell On Me', een collectie armbandjes die je online naar wens kan personaliseren. 'Ik hou van het idee dat je je accessoires een eigen persoonlijke touch kan geven', vertelt Johnen tijdens de presentatie van haar meest recente project. Dat personaliseren gebeurt trouwens allemaal via de computer. Op de website van Spell On Me kunnen bezoekers eerst een model (voorlopig zijn er vier verschillende soorten) selecteren, daarna kies je jouw favoriete kleur (goud, zilver, rozégoud of ruthenium) en tot slot schrijf je zelf de naam, quote of boodschap naar keuze.
Een paar seconden later verschijnt de door jou ontworpen armband op het scherm en als het resultaat je bevalt, is het accessoire in een paar muisklikken besteld. Johnen hoopt met 'Spell On Me' een breed publiek aan te spreken. 'Alle armbandjes zijn verstelbaar en kunnen door dus door iedereen gedragen worden. De juwelen zijn chique, trendy en toegankelijk. Een armbandje staat chic bij een horloge maar past even goed bij een festivalbandje', concludeert Sophie.

Ben jij al betoverd? Surf dan snel naar de website van Spell On Me en ontwerp je eigen armband. Leuk om te krijgen en om te geven!

Envykopie

SOM 3

Users 2

Users 5

Armbanden vanaf  75 euro, meer info www.spellonme.com