Nieuw in België: de beautyproducten van Susanne Kaufmann

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Nieuw in België: de beautyproducten van Susanne Kaufmann

Susanne_Portrait_zw

Susanne Kaufmann Organic Treats - Natuurlijke verzorging uit de Alpen

De start: Elf jaar geleden liet Susanne een natuurlijke verzorgingslijn ontwikkelen om te gebruiken in de spa van haar hotel Post in het Oostenrijkse Bezau. Na een jaar bleek haar eigen lijn zo populair dat ze geen andere verzorgingsmerken meer nodig had: klanten wilden enkel nog Susanne Kaufmann.
Signatuur: Natuurlijke producten met kruiden en planten uit de streek (vooral uit het Bregenzerwald) en oliën zoals rozenbottelzaadolie. De emulgatoren en bewaarmiddelen zijn op basis van planten.
De hype: De prijs van een product wordt pas na de productie bepaald. Op die manier krijg je de best mogelijke verzorging met de hoogst mogelijke concentratie aan actieve stoffen. Eens Susanne het product heeft goedgekeurd, vraagt ze eenvoudigweg de prijs die het waard is, of dat nu 50 euro of 270 euro is.
Succesrecept: De Detox Oil Scrub is een lichaamspeeling met sesamolie en abrikoospitjes die 109 euro kost en toch een gigantisch succes bleek.
De bestseller: De Nutrient Concentrate Skin Smoothing, een serum met onder andere kamille, aloë vera en distelolie. De textuur voedt de huid en je kan het product alleen gebruiken of gemengd met je normale gelaatsverzorging.

SK-Cleansing-Milk-100ml
Cleansing Milk, vanaf € 29
SK-Immume-Tea
Immune Tea, € 15
SK-Nutrient-Concentrate
Nutrient Concentrate, € 99
SK-Oil-Bath-for-the-Senses-250ml
Oil Bath for the Senses, vanaf 22 €

www.susannekaufmann.com

(Tekst: Claire Thys, uit het magazine van januari 2015)