Backstage bij Jean-Pierre Braganza: de perfecte out of bed look

Gepubliceerd op 13 september 2013 door Isabelle
Backstage bij Jean-Pierre Braganza: de perfecte out of bed look

backstage hoofd

Bezige bijtjes backstage bij Jean-Pierre Braganza, geen minuut met rust gelaten door het continue gezoem van uw nieuwsgierige reporter. Hoofdkapster Indira Schauwecker is slachtoffer van dienst en doet noodgedwongen haar geheimen uit de doeken.

imageSchermafbeelding 2013-09-13 om 18.33.28

Look van de dag? Simpel, no fuzz - behalve de haren dan. Nude make-up wordt gecombineerd met een warrig kapsel:  "alsof je net uit bed rolde", aldus Indira Shauwecker, artistiek directeur bij Toni&Guy. "Een nonchalante en simpele look, maar bijlange niet zo eenvoudig. Sommige mensen missen nu eenmaal de nodige textuur en volume in hun lokken. Gelukkig heb ik voor hen zo mijn eigen trucjes."

En dat zijn de volgende:

Voor wie last (nu ja...) heeft van sluik, zijde-achtig haar: "Leg een losse vlecht in je haren, spuit er wat lak op en ga er enkele minuten met de steiltang over. Nadien trek je de plukjes één voor één los en voilà: de wereld is een bed head rijker."

1234

Krullend haar is dan weer té weerbarstig: "Ik 'kalmeer' krullen, ironisch genoeg door er met een krulborstel op te trekken -vooral de uiteindes dan. Het voorkomt het 'froezelende' effect dat de bed look verpest."

krullenTip voor extra volume: "Vlecht een paar lokken onder je voorste haren in, dat geeft meer volume en zorgt er tegelijk voor dat je haar niet constant in je gezicht bounct. Een beautygeheimpje voor dames die graag dansen!"

56Make-up: oudroze smokey eyes en een nude huidje.

rozenudeSchermafbeelding 2013-09-13 om 18.33.42