How to: dikkere lippen in 4 stappen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Anne Poelmans
How to: dikkere lippen in 4 stappen

opening lippen dik

Welke vrouw droomt er nu niet van mooie volle lippen à la Angelina Jolie of Scarlett Johansson? Uit onderzoek is ook gebleken dat ze het geheim zijn voor een jong uiterlijk. Maar wat als Moeder Natuur jou niet goedgezind was? Mijn tips brengen je al een stapje dichter bij natuurlijke, dikkere lippen.

Dit heb je nodig: concealer, lippotlood, lippenstift en lipgloss

Stap 1: breng concealer aan op je lippen opdat je ze gaat oplichten. Doordat ze lichter van kleur zijn zullen ze al voller lijken. Bewerk vooral het midden van je lippen.

dikker plippen

 Stap 2: kies een lippotlood uit en ga over de contouren van je lippen. Om je lippen dikker te laten lijken ga je net buiten je lippen gaan tekenen met je potlood. Gebruik een potlood dat scherp is anders kan je niet nauwkeurig gaan werken. De buitenhoekjes kan je wat inkleuren, het midden van je lippen kleur je niet in.

dikkere lippen

Stap 3: kleur je lippen nu in met lippenstift, liefst met behulp van een lippenborsteltje.

dikkere lippen

Stap 4: als allerlaatste stap ga je een beetje lichte liplgoss met wat glitters aanbrengen op je onder- en bovenlip. Enkel op het middelste gedeelte van je lippen. Heb ook geen schrik om iets buiten je contouren te gaan. Deze laatste stap gaat je lippen extra veel volume geven!

dikkere lippenBron: Byrdie.com