Getest: 5 redenen om te sneeuwraketten

Geüpdatet op 11 december 2014 door Admin
Getest: 5 redenen om te sneeuwraketten

[caption id="attachment_61090" align="aligncenter" width="600"]classe Skipak: O'Neill Bril: Chanel Sjaal: Kate & Jules[/caption]

Geen fan van het betere glijwerk? Geen probleem! Redactrice Marie krijg je met geen skistokken op de latten, maar toch geniet ook zij van een zalige wintersport. Haar alternatief: sneeuwraketten.

5 redenen om eskimogewijs door de sneeuw te ploegen:

1. Het is chill

Krijg je snel de bibbers? Deze activiteit brengt nul adrenaline met zich mee. Terwijl je skiërs met een rood hoofd en panische blik voorbij ziet knallen, geniet jij in alle rust van een wandeling in de zon. Bergen tijd voor een pauze, voor een theetje, voor een fotomomentje… geen adrenalinejunks om je op te jagen.

2. Het is goed voor de lijn

Het is chill, maar daarom niet minder intensief. Je kweekt de spieren over je hele been: billen, dijen, kuiten worden op de proef gesteld -en dat merk je na een weekje sneeuwraketten aan je dynamische silhouet!

3. Hors-piste

Met raketten aan de voeten kom je op plekken die skiërs en snowboarders niet kunnen en mogen bereiken. Zo wandel je bijvoorbeeld langs meren en bossen: een prachtig, authentiek bergzicht dat je anders nooit zou ervaren.

unnamed

4. Een lesje bergcultuur

De gidsen die je op sleeptouw nemen, zijn vaak ervaren bergbewoners. Zij kunnen je uren vertellen over elk diertje, plantje, rots, boerderij of beek op je weg. De uitgelezen kans om iets bij te leren over het leven in de bergen.

5. Je beleeft de bergen 100% mee

Sneeuwraketten zijn voor niet-skiërs de perfecte manier om tòch afgelegen plekken te bereiken en de rest van de groep te vervoegen. Après ski in de Folie Douce, sushi’s eten in de 360, lunchen in La Marine,…: geen reden waarom jij je deze ervaringen moet ontzeggen!

Overtuigd? Klik hier voor meer info en reservaties!