Karen Elson voor BLK DNM

Gepubliceerd op 9 september 2013 door ELLE België
Karen Elson voor BLK DNM

BLKDNMELSON-10

Zelf zouden we niet graag in de voetsporen van Gisele Bünchen moeten lopen, maar voor model/zangeres/ex-van-Jack-White Karen Elson is dat blijkbaar een makkie. Ze is de nieuwe muze voor de zomercampagne van BLK DNM, die gisteren in de boetiek in New York werd voorgesteld.

Ontwerper Johan Lindberg was eerder een van de topmannen bij Diesel, maar sinds hij in 1996 BLK DNM lanceerde, is hij topman van zijn eigen erg succesvol denimlabel. De Zweed woont intussen fulltime in New York en heeft er, naast die in Stockholm, zijn enige boetiek, op Lafayette Street.

Voor de campagnes haalde hij eerder Caroline de Maigret, Karlie Kloss, Frankie Rayder en Kenza Fourati voor de lens, volgende zomer treedt de roodharige Karen Elson aan als muze. Lindberg fotografeerde haar in Nashville, Tennessee en toonde de beelden gisteren aan een select gezelschap, waaronder ondergetekende, zijn vorige muzes, modellen Lily Donaldson, Lindsey Wixson en Anouck Lepère, actrice Liv Tyler en juweelontwerper Waris Ahluwalia. Elson mocht de avond uiteraard muzikaal opleuken.

(mvs)

1/
BLKDNMELSON-1
2/
BLKDNMELSON-4
3/
BLKDNMELSON-5
4/
BLKDNMELSON-8
5/
BLKDNMELSON-19
6/
BLKDNMELSON-24
7/
BLKDNMELSON-30