Pippa Middleton boos om parodieën

Geüpdatet op 12 februari 2019 door Isabelle
Pippa Middleton boos om parodieën

pippa middletonHet is niet gemakkelijk om Pippa Middleton te zijn. Ondanks een felbegeerd postje als columniste voor Vanity Fair is de wereld haar geflopte boek met feesttips nog niet vergeten. En dat is de zus van Kate Middleton grondig beu.

 
Celebrate, het boek met feesttips van zelfverklaarde party planner Pippa Middleton kwam vorig jaar uit en werd vrijwel meteen tot ongeëvenaarde flop gebombardeerd.”Te basic”, “onorigineel” en “te voor de hand liggend”: de kritieken logen er niet om. Meteen verscheen er een Twitter account, @Pippatip, waar meer “goede ideeën” in Pippa’s stijl terecht kunnen:

"a nice hat can help keep the sun off, simply place on your head et voila - your own personal, portable shade"


"avoid getting lost by consulting with a map"

"practicing can be an effective way of improving at something you'd like to be good at""make it easier for your friends to enjoy TV shows they haven't watched yet by telling them what happens""form friendships by being nice to people you like"

"dressing up in nice clothes is a stylish way to look great at a party"

Oorspronkelijk kon de Britse er nog mee lachen, het groeiende succes van de pagina begint haar echter op de zenuwen te werken. Meer dan 50,000 volgers én een boek (When One Is Expecting: A Posh Person's Guide to Pregnancy and Parenting) “in naam van” Pippa deden de emmer overlopen. Volgens Sunday Times sleept ze de makers van het account voor de rechter. Op dat laatste is het sinds 14 juni in elk geval muisstil: misschien kan Pippa beter juridische stappen ondernemen dan feestjes plannen?
Hoe dan ook, wij blijven onvoorwaardelijk fan, go Pippa!