GETEST: het Clinique Smart – serum

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Anne Poelmans
GETEST: het Clinique Smart – serum

Clinique smart

De introductie van dit nieuwe Clinique-product is alvast veelbelovend. Een serum dat zal anticiperen op jouw persoonlijke huidproblemen. Een serum dat slim genoeg is om het verleden van je huid te begrijpen en haar toekomst te veranderen. Zware woorden... tijd voor een test!

Volgens het persdossier:

Clinique Smart Custom-Repair Serum is een baanbrekende formule met maar liefst 37 patenten, die samen zorgen voor een custom-made huidherstel. Het serum maakt gebruik van een precisie-herstel- technologie die zowel de schade herstelt die je ziet, als de schade die je niet kunt zien. Beschadigde huid zendt noodsignalen uit. Clinique Smart Custom-Repair Serum pikt deze signalen op, begrijpt ze en stuurt de juiste werkstoffen naar de juiste plek om de schade zichtbaar te herstellen. Als deze werkstoffen op bepaalde plekken niet nodig zijn, worden ze ‘on hold’ gezet.

Getest door ELLE.be:

Dit product is een serum wat dus wil zeggen dat je na grondige reiniging de emulsie aanbrengt op je gelaat. Hierna breng je je dagcrème aan. Het serum ruikt erg neutraal, gelukkig, en smeert egaal en snel uit. De persverantwoordelijke dringt erop aan het product zeker 12 weken te testen. Momenteel gebruik ik het 15 weken, en het resultaat is verbluffend. Spijtig dat ik geen voor-foto genomen heb want dan zou ik je met trots mijn nieuwe huid kunnen voorstellen. Pigmentvlekken zijn verminderd, mijn Marilyn Monroe-vlek is verdwenen (die mocht eigenlijk wel blijven) en de littekens op mijn gelaat zijn zichtbaar weggetrokken. Ik kan met zekerheid zeggen dat mijn huid voor 50% verbeterd is en dat ik niet van plan ben te stoppen met smeren.

Zelden of nooit een product getest dat zo dicht bij zijn beloftes in de buurt kwam. Aanrader!

Indicatieve verkoopprijs: €69,30 (30ml) – €99,30 (50ml) - Clinique Smart serum - te koop in de parfumerie