Beauty musthave: Clarisonic reinigingsborstel

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Anne Poelmans
Beauty musthave: Clarisonic reinigingsborstel

clarisonic borstelEen mooie huid begint bij een goede reiniging! Toegeven: dit lijkt wel een marketingslogan voor één of andere wondercrème maar het is de enige echte waarheid. Net om die reden was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld om de electrische reinigingsborstel van Clarisonic te gaan testen.

TESTCASE: Clarisonic MIA 2 - 149 € (inclusief een oplader en een reistasje) - exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL

clarisonic

Door de unieke bewegingen van het borsteltje (sonische micromassage technologie) wordt de huid op een zachte manier gereinigd waarbij er geen millimeter weefsel wordt verplaatst. Er is keuze van vier verschillende borstelkoppen voor het gezicht, voor ieder huidtype en elke mate van gevoeligheid (extreem gevoelig, gevoelig, normaal of grove poriën). Het borstelkopje dien je wel om de 3 maanden te vervangen.

Door de Clarisonic te gebruiken ga je de conditie van je huid verbeteren en zelfs tot 6 keer meer onzuiverheden verwijderen dan een reiniging met de hand. Aldus het persdossier.

Na een test van 2 weken zie ik duidelijk een verschil: minder rode vlekjes, minder onzuiverheden, mijn teint is helderder en verzorgingsproducten worden beter opgenomen waardoor het effect optimaal is. Erg fijn is dat je het toestel ook in de douche kan gebruiken en je het gemakkelijk kan vervoeren in de reis-etui. Aanrader voor vrouwen én mannen.

Hoe te gebruiken?

  • Breng reinigingsproduct aan op je gelaat of op het borsteltje
  • Ga gedurende 60 seconden over het gelaat met de borstel
  • Beweeg de borstel met ronddraaiende bewegingen over je gezicht
  • 20 seconden op het voorhoofd, 20 op je neus en kin en 10 op iedere wang.
  • Het borsteltje stopt automatisch na een cyclus van 60 seconden
  • Maak je gezicht schoon met water, en reinig je borstel met zeep en warm water

Zou jij 150 € spenderen aan een mooie huid?  Laat het mij weten!