WEDSTRIJD Disneyland® Paris – Geniet van het vorstelijke leven in het Disneyland® Hotel

Geüpdatet op 27 juni 2024 door ELLE Partner

Sluit je ogen en beeld je een plaats in waar sprookjes werkelijkheid worden en wondere wereld van Disney schuilt in elk hoekje. Het Disneyland® Hotel is de parel aan de kroon van Disneyland Paris. Na een spectaculaire make-over opende het op 25 januari 2024 opnieuw zijn deuren. Dit buitengewone vijfsterrenhotel verrast je op een sprookjesverblijf in het thema van de grootste Disneyklassiekers, van Belle en het Beest over Assepoester tot modernere verhalen zoals Frozen en Vaiana.

Een betoverende metamorfose

Onder het toeziend oog van de magiërs van Walt Disney Imagineering Paris is elke hoek van het Disneyland Hotel onder handen genomen. Het resultaat is een ongeëvenaarde luxe-ervaring. Samen met Europese ambachtslui en leveranciers heeft het team een adembenemend decor gecreëerd waarin de koninklijke Disneyverhalen en de Europese geschiedenis de hoofdrol spelen. Ze lieten zich hierbij inspireren door architecturale hoogstandjes zoals het Paleis van Versailles, het Slot Neuschwanstein en de Serres van Laken. Bezoekers worden er rondgeleid door getalenteerde storykeepers en ontdekken zo tal van geheimen die in deze betoverende omgeving schuilgaan.

Luxe en verfijning

Het Disneyland Hotel telt 487 kamers en suites. Die zijn stuk voor stuk en met veel oog voor detail heringericht en stralen pure verfijning uit. In de Castle Club worden de gasten als koningen verwend en kunnen ze ontbijten in het gezelschap van echte Disneyprinsessen. Het eten in de restaurants, bars en lounges van het hotel is eerlijk waar heerlijk en het themagebak is een festijn voor de smaakpapillen.

Magie voor alle leeftijden

In de Royal Kids Club en My Royal Dream – waar onze schatjes worden omgetoverd tot heuse prinsjes en prinsesjes – staan de kinderen centraal. Maar ook volwassenen worden in de watten gelegd, met de Disneyland Hotel Spa by Clarins. Deze wellnessoase is perfect om tot rust te komen na een dag vol avonturen. De spa belooft de ultieme relaxatie in de magische cocon van Disneyland Paris.

Neem deel aan onze sprookjeswedstrijd!

We hebben een verrassing voor je in petto!

Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een tweedaags verblijf in Disneyland Paris voor maximaal vier personen in één kamer. Dit moet je weten om deel te nemen:


Praktische info:

 • Het arrangement is op basis van eigen vervoer en met inbegrip van:
  • 1 overnachting in het Disneyland® Hotel
  • 2 dagen toegang tot de 2 Disney Parken
  • 1 ontbijt per persoon in het Disneyland Hotel
 • De prijs is op basis van beschikbaarheid.
 • De prijs dient binnen een jaar na bekendmaking ingeboekt te worden en plaats te vinden.
 • De prijs omvat uitdrukkelijk niet vergoeding van eventuele bijkomende kosten, zoals maar niet beperkt tot kosten voor vervoer van en naar Disneyland® Paris, maaltijden of optionele kosten zoals souvenirs of bestedingen in en rondom Disneyland® Paris.
 • De totale waarde van het Disneyland Paris arrangement bedraagt €1.971,04.

Mis deze unieke kans niet om een magisch luxeverblijf in het Disneyland® Hotel te winnen. Veel succes en dat de Disneymagie zijn werk mag doen!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Disneyland Paris.

LEES OOK:
De ultieme checklist voor een vlekkeloze reis
De nieuwe Porsche Macan: 100% elektrisch, 100% onweerstaanbaar!
14 terrasjes in Gent die op je bucketlist moeten