Exclusief Barnes Brussels: een uitzonderlijk herenhuis in Brussels

Gepubliceerd op 31 mei 2024 door ELLE Partner
Exclusief Barnes Brussels: een uitzonderlijk herenhuis in Brussels © Barnes

Gelegen in het hart van Brussel, staat dit luxueuze herenhuis van 1.100 m2 majestueus op 10 hectare grond, badend in natuurlijk licht dankzij de zuidwestelijke oriëntatie. Elk detail van deze woning is zorgvuldig gerestaureerd. Deze prachtige renovatie biedt een perfect huwelijk van tijdloze elegantie en modern comfort, waardoor een leefomgeving van zeldzame klasse is ontstaan.

Weelderige ruimtes en een prachtige tuin in het hart van de stad.

De grote receptiezalen, badend in natuurlijk licht, zijn ideaal voor het organiseren van prestigieuze evenementen. Bovendien beschikt het pand over een appartement met twee slaapkamers met een eigen ingang, perfect om gasten of personeel in alle comfort te ontvangen. Een lift bedient de verschillende verdiepingen van dit verblijf en garandeert optimale toegankelijkheid en ongeëvenaarde luxe. Om dit idyllische plaatje compleet te maken, is er een zorgvuldig aangelegde tuin die deze oase van rust en groen in het hart van Brussel nog mooier maakt. De buitenkant is ontworpen om onvergetelijke momenten van ontspanning te bieden, in perfecte harmonie met de natuurlijke schoonheid van de locatie.

© Barnes

Zodra het op de markt werd gebracht, trok deze uitzonderlijke woning ongelooflijk veel belangstelling binnen slechts 8 dagen, een echte "coup de coeur". Deze snelle respons getuigt niet alleen van de zeldzaamheid van de aangeboden woning, maar ook van de voortreffelijke eigenschappen ervan. Een exclusieve woning met een onweerstaanbare charme en een afwerking van topkwaliteit om meteen enthousiast over te worden. 

Een buitengewone woonervaring 

Dit meesterwerk van een hotel is meer dan alleen een residentie en biedt een verfijnde en luxueuze woonervaring die perfect voldoet aan de hoogste normen. Een ultramoderne residentie om te ontdekken in hartje Brussel.

BARNES Brussels is de onbetwiste referentie op de markt van luxe- en prestigevastgoed, met een nauwgezette selectie van de mooiste eigendommen die te koop of te huur staan in de meest prestigieuze wijken van de hoofdstad.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Barnes.

LEES OOK :

Een juweel van een vallei: op bezoek bij Elisabeth Leenknegt

Boyfriend Blush: de meest flatterende make-uptrend van de zomer

Win een diner onder de sterren