Klanten bepalen de prijzen bij Rain Pharma

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Klanten bepalen de prijzen bij Rain Pharma

RainPharmaApen

Tijdens de maanden juli en augustus schrapt Rain Pharma de bestaande prijzen. In het kader van een experiment bepalen de klanten twee maanden lang zélf hoeveel ze voor hun behandeling willen betalen.

Het Belgische Rain Pharma pakt tijdens de zomermaanden uit met een serieuze stunt: bestaande prijzen worden geschrapt en de klanten beslissen zelf hoeveel er na een spa behandeling in de kassa van de Antwerpse Rain Pharma concept store belandt.

Reserveer je favoriete behandeling (van aromatherapeutische massage tot waxsessie) en bepaal achteraf zelf wat je betaalt. Het  Belgische label rekent op het gezond verstand van de klanten en geeft hen met dit exmeriment stof tot nadenken. Want hoeveel euro plak je op een behandeling wetende dat Rain Pharma haar personeel een eerlijk loon betaalt, een toplocatie in Antwerpen huurt en uitsluitend met plantaardige en in België geproduceerde producten werkt?

In september maakt Rain Pharma de resultaten van dit unieke experiment bekend. Meer info vind je binnenkort op de Facebook-pagina van Rain Pharma.