Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 4 tot 10 maart 2024

Geüpdatet op 29 februari 2024 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 4 tot 10 maart 2024

Een nieuwe maan en Mercurius die naar Ram verhuist... Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 4 maart.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

Ram: 19 maart tot 20 april

De kosmos trilt deze week met een mengelmoes van energieën, Ram. Met Mercurius die zaterdag jouw teken binnenstapt, is het tijd om je stem te laten horen, maar vergeet niet te luisteren. De Nieuwe Maan op zondag belooft een frisse start, vooral op persoonlijk vlak.

Liefde: Of je nu solo vliegt of met iemand navigeert, deze week is het motto "spreek vanuit het hart, maar luister ook." Singles, je directheid kan verrassend charmant zijn. Gebonden? Een gesprek kan onverwachte diepten onthullen.

Professioneel: Met de conjunctie van Mercurius en Neptunus, is creativiteit je superkracht. Gebruik vrijdag om out-of-the-box ideeën te pitchen. Maar pas op, zaterdag vraagt om actie, niet alleen dromen.

Financieel: De overgang van Mercurius brengt een frisse blik op je budget. Zondag is perfect voor financiële voornemens. Misschien is het tijd om die spaarrekening serieus te nemen?

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Deze week, Stier, voel je de diepe wateren van Vissen die roepen om introspectie, terwijl de Nieuwe Maan op zondag je uitnodigt om je innerlijke wereld te verkennen. Mercurius in Ram op zaterdag kan je geduld op de proef stellen, dus adem diep in en laat het los.

Liefde: Liefde draait om diepe verbindingen deze week. Singles, duik in de zee van mogelijkheden. Degenen in relaties, het is tijd om te delen wat echt in je omgaat, ook al voelt het kwetsbaar.

Professioneel: Op het werk kan de conjunctie van Mercurius en Neptunus verwarring brengen. Blijf helder en doelgericht, vooral als ideeën beginnen te stromen. Zaterdag vraagt om besluitvaardigheid.

Financieel: De Nieuwe Maan nodigt uit om te dromen over financiële doelen. Zet zondag intenties, maar wees klaar om vanaf maandag de mouwen op te stropen en er werk van te maken.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Wat zou je doen als je alles opnieuw kon beginnen? Vrijdag's conjunctie tussen Mercurius en Neptunus nodigt je uit in een wereld van fantasie, terwijl Mercurius' intrede in Ram op zaterdag je aanmoedigt om gedurfde stappen te zetten. De Nieuwe Maan op zondag wil dat je lessen trekt uit het verleden.

Liefde: Voor de vrijgezellen onder ons, wie zei dat liefde op het eerste gezicht alleen in films bestaat? Deze week kun je iemand ontmoeten bij de meest onverwachte gelegenheid – denk aan een verkeerde bestelling die leidt tot een romantisch diner. In een relatie? Het is tijd om samen een bucketlist te maken. Waarom niet beginnen met nachtzwemmen onder de sterren?

Professioneel: De creatieve boost van vrijdag kan je helpen om oplossingen te vinden waar je nooit eerder aan dacht. Maar zaterdag herinnert je eraan: actie is even belangrijk als ideeën. Wees klaar om je visie met vuur te verdedigen.

Financieel: De Nieuwe Maan op zondag zet je aan het denken over je financiële dromen. Misschien is het tijd om te investeren in die cursus of hobby die niet alleen je ziel voedt maar op termijn ook je portemonnee kan spekken.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Terwijl de Zon en Neptunus hun dans in Vissen voortzetten, voel je een diepe nood om te zorgen en te helen, Kreeft. De conjunctie van Mercurius en Neptunus op vrijdag kan je emotioneel gevoelig maken, maar Mercurius in Ram biedt zaterdag een dosis moed. De Nieuwe Maan op zondag is jouw kans om emotionele bagage achter je te laten.

Liefde: Single Kreeften, je intuïtie leidt je naar iemand met een kunstenaarshart. Misschien vind je de liefde wel in een galerij of tijdens een poëzieavond. Voor degenen in relaties, het creëren van een gezamenlijk kunstwerk kan jullie verbinden op manieren die woorden niet kunnen.

Professioneel: De prikkelende energie van vrijdag inspireert, maar kan ook afleiden. Houd je focus. Wanneer Mercurius zaterdag Ram binnenkomt, is het tijd om je ideeën met vastberadenheid te presenteren.

Financieel: De Nieuwe Maan nodigt je uit om na te denken over je financiële gezondheid. Misschien is het een goed moment om te starten met een spaarplan voor die droomreis of om te investeren in persoonlijke ontwikkeling.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Met de Zon en Neptunus samen in Vissen, voel je deze week een drang naar creatieve en romantische expressie, Leeuw. De overgang van Mercurius naar Ram injecteert een dosis assertiviteit in je communicatie. De Nieuwe Maan op zondag biedt een podium voor je grootste dromen.

Liefde: Avontuur roept, Leeuwen! Singles, je zou de liefde kunnen vinden op een spirituele retraite of een kunstworkshop, waar passie en penselen elkaar ontmoeten. In een relatie? Organiseer een verrassingsreisje dat jullie beide uit je comfortzone haalt.

Professioneel: Vrijdag's inspiratie is perfect voor brainstormsessies. Zaterdag, met Mercurius in Ram, is het tijd om die ideeën te verkopen. Wees moedig, je natuurlijke charisma zal de weg wijzen.

Financieel: Dit weekend, onder de Nieuwe Maan, overweeg je financiële wensenlijst te herschrijven. Misschien is het tijd om meer te investeren in ervaringen die je ziel verrijken dan in materiële zaken.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Terwijl de Zon samensmelt met Neptunus in je tegenovergestelde teken (Vissen), word je uitgenodigd om de diepten van je relaties te verkennen. Mercurius' sprint naar Ram brengt een energieke verschuiving in je communicatiestijl. De Nieuwe Maan op zondag moedigt je aan om je emotionele welzijn voorop te stellen.

Liefde: Is het tijd voor een romantisch verhaal met een twist? Singles, je vindt misschien liefde op een plek waar je het minst verwacht – denk aan een boekenclub of een vrijwilligersproject. Voor Maagden in een relatie, creëer een avond die jullie beide uit de routine haalt; misschien een mysterieus avontuur in eigen stad?

Professioneel: Vrijdag is perfect om te dromen, maar actie is vereist wanneer Mercurius Ram betreedt. Gebruik dit momentum om je ideeën te pushen en gehoord te worden.

Financieel: De Nieuwe Maan suggereert een moment van bezinning over je uitgaven. Overweeg een budget dat niet alleen je materiële, maar ook je spirituele groei ondersteunt.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De kosmische energie van deze week, met de Zon en Neptunus in Vissen, nodigt je uit om de balans in je leven te heroverwegen, Weegschaal. De verschuiving van Mercurius naar Ram brengt een assertieve toon in je gesprekken. Tijdens de Nieuwe Maan op zondag, zul je ervaren wat "thuis" echt betekent.

Liefde: Laat de magie van spontaniteit je liefdesleven leiden. Singles, een ontmoeting kan voelen als een scène uit een film, compleet met een soundtrack van violen. In een relatie? Experimenteer met een date night die alle zintuigen prikkelt.

Professioneel: De conjunctie van Mercurius en Neptunus maakt je gevoeliger voor de onderstroom op je werk. Gebruik de directheid van Mercurius in Ram om je ideeën kracht bij te zetten.

Financieel: Onder de Nieuwe Maan is het een ideaal moment om te investeren in je huis of persoonlijke ruimte. Maak van je huis een toevluchtsoord dat je creativiteit en welzijn voedt.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De diepe wateren van Vissen, versterkt door de Zon en Neptunus, nodigen je deze week uit om je verborgen talenten te verkennen, Schorpioen. De entree van Mercurius in Ram op zaterdag daagt je uit om direct en moedig te zijn in je communicatie. De Nieuwe Maan belooft emotionele en spirituele vernieuwing.

Liefde: Voor de vrijgezellen onder ons, je magnetische charme trekt een even intrigerende partner aan. Je voelt je zelfverzekerder dan ooit, maak er gebruik van! Voor Schorpioenen in een relatie: deel een geheim of twee; het zal jullie dichter bij elkaar brengen.

Professioneel: Creatieve inspiratie stroomt rijkelijk op vrijdag, maar het is de moed van Mercurius in Ram die je helpt om je visie te delen. Sta sterk achter je woorden.

Financieel: De Nieuwe Maan inspireert tot reflectie over je financiële doelen. Overweeg een investering die niet alleen winstgevend is, maar ook resonantie vindt met je diepste waarden.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Avontuur roept altijd, Boogschutter, maar deze week vraagt de kosmos je om naar binnen te kijken en je innerlijke wereld te verkennen. Met de Nieuwe Maan in Vissen op zondag, is het tijd om je dromen en verlangens te herzien. Mercurius' shift naar Ram zet je aan tot gedurfde gesprekken.

Liefde: Singles, een toevallige ontmoeting kan leiden tot diepe gesprekken en een onverwachte connectie. Degenen in een relatie, het is een perfect moment om samen te dromen en toekomstplannen te smeden.

Professioneel: Inspiratie is overal op vrijdag, maar zaterdag vraagt om actie. Gebruik de energie van Mercurius in Ram om je ideeën assertief te presenteren.

Financieel: De Nieuwe Maan moedigt aan om na te denken over je waarden en hoe deze je financiële beslissingen beïnvloeden. Misschien is het tijd voor een budget dat meer in lijn is met je persoonlijke filosofieën.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Deze week nodigt de samensmelting van de Zon en Neptunus in Vissen je uit om te duiken in de diepten van je onderbewustzijn, Steenbok. De overgang van Mercurius naar Ram belooft een verschuiving naar meer assertieve communicatie. De Nieuwe Maan op zondag is een kans om je te richten op emotionele genezing en zelfzorg.

Liefde: In de liefde, of je nu single bent of deel uitmaakt van een duo, is het een tijd voor introspectie. Deel je dromen en angsten; kwetsbaarheid kan juist je band versterken.

Professioneel: Vrijdag's conjunctie biedt creatieve inzichten; gebruik deze om innovatieve oplossingen te vinden. Zaterdag is het moment om die plannen met overtuiging voor te leggen.

Financieel: De Nieuwe Maan suggereert een frisse blik op je financiën. Overweeg wat echt belangrijk voor je is en hoe je financiële strategie dit kan reflecteren.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Met Mars, Venus, en Pluto nog steeds in je teken, Waterman, bruis je van de energie en de drang naar zelfexpressie. De diepe, dromerige energie van Vissen nodigt je uit om ook je spirituele en creatieve kanten te verkennen. Mercurius in Ram vanaf zaterdag belooft directe en gedurfde communicatie.

Liefde: Deze week brengt een kans voor spontane en avontuurlijke ontmoetingen. Singles, sta open voor verrassingen. Relaties kunnen floreren door samen creatieve projecten te ondernemen of spirituele diepten te verkennen.

Professioneel: Vrijdag's inspiratie kan je helpen om out-of-the-box oplossingen te vinden. Zaterdag daagt je uit om je ideeën met overtuiging te presenteren. Wees moedig, maar ook open voor dialoog.

Financieel: De Nieuwe Maan op zondag is het perfecte moment om te mediteren over je financiële toekomst. Stel intenties die niet alleen materiële welvaart nastreven, maar ook persoonlijke voldoening en spirituele groei.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Deze week baad je in je element met de Zon en Neptunus in jouw teken, Vissen. De wereld van dromen en intuïtie staat wijd open. Mercurius' overgang naar Ram moedigt je aan om je dromen te communiceren met passie. De Nieuwe Maan op zondag belooft een krachtige tijd voor persoonlijke en spirituele vernieuwing.

Liefde: De magie van de kosmos verrijkt je liefdesleven. Singles, deel je dromen met iemand nieuw; je weet nooit waar een gedeelde fantasie toe kan leiden. In relaties, is het een uitgelezen kans om samen te dromen en te plannen.

Professioneel: Vrijdag's creatieve energie kan je helpen om te schitteren. Zaterdag, wanneer Mercurius in Ram stapt, is het tijd om je ideeën met vertrouwen te uiten.

Financieel: Onder de Nieuwe Maan, overweeg je financiële doelen te herschikken. Dit is een moment om te dromen over wat mogelijk is, maar ook om praktische stappen te zetten naar realisatie.