Maandhoroscoop: jouw voorspellingen voor maart 2024

Geüpdatet op 27 februari 2024 door Lore Ginneberge
Maandhoroscoop: jouw voorspellingen voor maart 2024

Wat brengt maart voor jou? Met het Vissenseizoen en een Volle Maan in Weegschaal wordt het een interessante tijd... Ontdek jouw maandhoroscoop voor maart 2024.

Belangrijke Gebeurtenissen in maart 2024

Mercurius komt in Ram op 9 maart

Als Mercurius in Ram staat, worden onze gedachten en communicatie assertiever en directer. Dit is een tijd van snelle beslissingen en het aanscherpen van onze mentale alertheid. Voor alle tekens betekent dit een periode waarin actie en directheid worden bevorderd, ideaal voor het initiëren van projecten of het uitspreken van je mening.

Nieuwe Maan komt in Vissen op 10 maart

Deze Nieuwe Maan inspireert ons om dieper in onze dromen en verlangens te duiken. Het is een perfect moment voor alle tekens om zich te richten op emotionele genezing, creativiteit, en spirituele groei. Gebruik deze tijd om je innerlijke wereld te verkennen en zet intenties die je hart en ziel raken.

Venus komt in Vissen op 11 maart

Met Venus in Vissen ervaren we een verzachting in onze relaties en een verhoogde empathie. Deze transit nodigt alle tekens uit om liefde en schoonheid in de meest onverwachte plaatsen te vinden. Het is een tijd van vergeving, medeleven, en het waarderen van de niet-tastbare aspecten van het leven.

Ramseizoen gaat van start op 19 maart

De zon verhuist naar Ram, wat een nieuwe astrologische cyclus inluidt. Dit seizoen is synoniem met vernieuwing, moed, en het begin van nieuwe ondernemingen. Voor alle tekens is dit een uitnodiging om moedig te zijn, initiatief te nemen, en fris te starten.

Mars komt in Vissen op 22 maart

De komst van Mars in Vissen moedigt ons aan om onze dromen na te jagen met een mix van passie en compassie. Deze periode vraagt om actie die geworteld is in onze diepste intuïtie en spirituele waarden, waardoor het een uitstekende tijd is voor artistieke expressie en het helpen van anderen.

Maansverduistering in Weegschaal op 25 maart

Deze krachtige Volle Maan benadrukt de behoefte aan balans, harmonie, en rechtvaardigheid in onze relaties. De maansverduistering brengt onverwachte veranderingen of onthullingen die ons kunnen helpen groeien en evolueren. Het is een moment om compromissen te vinden, diplomatie te oefenen, en de schoonheid van samenwerking te erkennen.

Ram: 19 maart tot 20 april

Ram, maart is jouw maand om te schitteren met Mercurius die op de 9e jouw teken binnenkomt, waardoor je communicatie directer en je geest sneller wordt. Het Ramseizoen start op de 19e, wat je natuurlijke drang naar actie en avontuur versterkt.

Liefde: De vurige combinatie van Mercurius in jouw teken en Venus in Vissen op de 11e creëert een dynamische mix van passie en romantiek. Singles kunnen een onverwachte ontmoeting hebben die intens en onvergetelijk is. Voor koppels biedt de Nieuwe Maan op de 10e een kans om te dromen en plannen te maken voor de toekomst, samen.

Professioneel: Jouw vermogen om snel en besluitvaardig te handelen wordt deze maand versterkt. Gebruik de energie van Mars in Vissen vanaf de 22e om creatieve projecten of samenwerkingen aan te gaan die zowel je geest als je ziel voeden.

Financieel: De directheid van Mercurius helpt je om heldere en snelle financiële beslissingen te nemen. Overweeg investeringen die zowel risicovol als potentieel lonend zijn, vooral rond de Volle Maan op de 25e.

Geluksdag: 19 maart

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Stier, maart nodigt je uit om te vertragen en te verbinden met wat echt belangrijk is. Venus, jouw heersende planeet, beweegt naar Vissen op de 11e, waardoor je liefdesleven een dromerige en empathische toon krijgt.

Liefde: Deze maand is perfect voor diepe, zinvolle connecties. Singles kunnen iemand ontmoeten die hen op zielsniveau raakt, misschien tijdens een spirituele bijeenkomst of een creatief evenement. Koppels vinden comfort en genezing in elkaars armen, vooral rond de Nieuwe Maan op de 10e.

Professioneel: Je creatieve energie is verhoogd, waardoor dit een uitstekende tijd is om aan kunstzinnige projecten te werken of je werkplek te verfraaien. De intuïtieve energie van Mars in Vissen later in de maand moedigt je aan om te luisteren naar je innerlijke stem bij het nemen van beslissingen.

Financieel: Met Venus in Vissen is dit een goed moment om te investeren in kunst, schoonheid of zelfzorg. Wees echter voorzichtig met uitgaven rond de Volle Maan en maansverduistering op de 25e; emoties kunnen leiden tot impulsieve financiële keuzes.

Geluksdag: 13 maart

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Maart brengt een wervelwind van sociale activiteiten, Tweelingen, met Mercurius' intrede in Ram op de 9e die je gespreksvaardigheden en je mentale alertheid verscherpt. Jouw natuurlijke nieuwsgierigheid wordt gevoed door de diverse kosmische energieën.

Liefde: De planeet van communicatie in het assertieve Ram maakt dit een ideale tijd voor flirterige gesprekken en spannende nieuwe ontmoetingen. Singles kunnen iemand ontmoeten die even spraakzaam en nieuwsgierig is als zij. Koppels genieten van intellectuele stimulatie en het ontdekken van nieuwe gemeenschappelijke interesses.

Professioneel: Jouw vermogen om snel te denken en te communiceren komt goed van pas op de werkvloer, vooral bij het pitchen van ideeën of het leiden van vergaderingen. De Nieuwe Maan op de 10e kan een nieuw project of samenwerking inluiden die je zeer aanspreekt.

Financieel: Wees deze maand scherp en besluitvaardig met je financiën. De directe energie van Mercurius in Ram kan je helpen om door de warboel van mogelijkheden heen te snijden en slimme keuzes te maken die op de lange termijn lonend zijn.

Geluksdag: 9 maart

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Nieuwe Maan in mede-waterteken Vissen op 10 maart werpt een schijnwerper op je innerlijke wereld, Kreeft, en moedigt je aan om emotionele genezing en introspectie te omarmen.

Liefde: Deze maand voel je een sterke behoefte aan emotionele verbinding. Singles kunnen rond de 11e, wanneer Venus in Vissen komt, een ontmoeting hebben die voelt als thuiskomen. Voor diegenen in een relatie, gebruik de energie van de Nieuwe Maan op de 10e om je gevoelens te delen en samen te genezen.

Professioneel: Je intuïtieve kracht is je gids op de werkplek. Rond de 22e, als Mars in Vissen komt, vind je jezelf gedreven door meer idealistische en creatieve doelen dan gewoonlijk.

Financieel: Met Mars' verschuiving naar Vissen kun je merken dat je meer geneigd bent om te investeren in zaken die je hart raken, zoals kunst of liefdadigheid. Pas op dat je niet te impulsief handelt rond de Volle Maan op de 25e.

Geluksdag: 11 maart

 

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Als een teken dat floreert in de spotlights, Leeuw, is maart voor jou een uitdagende maand. Mercurius komt op 9 maart Ram binnen, waardoor je communicatie directer en assertiever wordt. Onthoud dat zwijgen soms goud is, en durf een stapje terug te nemen af en toe.

Liefde: De planeet van de liefde, Venus, betreedt Vissen op de 11e en brengt een droomachtige kwaliteit naar je liefdesleven. Singles kunnen zich aangetrokken voelen tot iemand die mysterieus of artistiek is, terwijl koppels kunnen genieten van meer romantiek en empathie.

Professioneel: Je bent klaar om de leiding te nemen met de start van het Ramseizoen op de 19e. Jouw natuurlijke moed en besluitvaardigheid worden versterkt, waardoor je nieuwe projecten of initiatieven kunt lanceren.

Financieel: De invloed van Mars in Vissen vanaf de 22e kan je aansporen om te investeren in je dromen. Wees echter voorzichtig met het nemen van te grote financiële risico's, vooral rond de Volle Maan en maansverduistering op de 25e.

Geluksdag: 20 maart

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Maart brengt een focus op balans en organisatie, Maagd, met de Volle Maan in Weegschaal op de 25e die licht werpt op je relaties en het belang van harmonie.

Liefde: Dit is een tijd om aan je relaties te werken, zowel romantisch als platonisch. De overgang van Venus naar Vissen op de 11e moedigt je aan om je empathische kant te laten zien. Singles kunnen zich aangetrokken voelen tot iemand die zowel mysterieus als zorgzaam is.

Professioneel: De verschuiving van Mercurius naar Ram op de 9e kan leiden tot een assertievere houding op je werkplek. Gebruik deze energie om je ideeën duidelijk en direct te communiceren.

Financieel: Met de Volle Maan in Weegschaal is dit een goed moment om je financiën te herzien en te zorgen voor balans tussen uitgaven en besparingen.

Geluksdag: 6 maart

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Volle Maan en maansverduistering in jouw teken op 25 maart beloven een transformatieve maand, Weegschaal, waarin relaties centraal staan.

Liefde: De kosmische energieën van maart versterken je verlangen naar gelijkwaardigheid en harmonie in relaties. Singles kunnen rond de 11e, wanneer Venus in Vissen komt, een diepe, betekenisvolle connectie vinden. Voor koppels is de maansverduistering een kans om onuitgesproken zaken te adresseren en samen sterker te worden.

Professioneel: Mercurius in Ram vanaf de 9e scherpt je onderhandelingsvaardigheden aan. Gebruik je diplomatieke talent om op de 25e tijdens de Volle Maan en maansverduistering compromissen te bereiken die in jouw voordeel werken.

Financieel: De energie van de maansverduistering kan leiden tot onverwachte veranderingen in je financiële situatie. Wees voorbereid op het herzien van je budget en het maken van strategische aanpassingen.

Geluksdag: 25 maart

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Maart nodigt je uit om de diepten van je ziel te verkennen, Schorpioen, met Mars die op de 22e in Vissen komt, waardoor je spirituele en emotionele drijfveren worden aangewakkerd.

Liefde: De intieme energie van Venus in Vissen vanaf de 11e verdiept je verlangen naar een zielsverbinding. Singles kunnen iemand ontmoeten die hun kijk op liefde transformeert, terwijl koppels nieuwe niveaus van empathie en begrip ontdekken.

Professioneel: De intrede van Mars in Vissen moedigt je aan om achter de schermen te werken aan je ambities. Jouw inzet voor idealistische of creatieve projecten kan onverwachte deuren openen.

Financieel: Luister naar je intuïtie bij het maken van financiële beslissingen, vooral rond de 22e. Jouw gevoel kan je leiden naar investeringen die niet alleen lucratief zijn, maar ook persoonlijke voldoening brengen.

Geluksdag: 22 maart

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Maart zet je avontuurlijke geest in de schijnwerpers, Boogschutter, met de Nieuwe Maan in Vissen die een diepe duik in je dromen en ambitties aanmoedigt.

Liefde: De romantische energie van Venus in Vissen maakt dit de perfecte maand om je liefdesleven te verkennen. Singles kunnen zich aangetrokken voelen tot iemand die hun spirituele of filosofische overtuigingen deelt, terwijl koppels kunnen genieten van originele dates en activiteiten die hun band versterken.

Professioneel: De directheid van Mercurius in Ram kan je helpen om je ideeën met overtuiging te presenteren. Wees niet bang om voor jezelf op te komen en je visie te delen, vooral rond de 9e.

Financieel: Overweeg investeringen die aansluiten bij je langetermijnvisie en persoonlijke groei. De Nieuwe Maan op de 10e is een goed moment om financiële doelen te stellen die resoneren met je diepste dromen.

Geluksdag: 10 maart

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Voor jouw teken brengt maart een focus op carrière en publiek imago, met de Volle Maan in Weegschaal die belicht hoe je balans vindt tussen werk en persoonlijk leven.

Liefde: De subtiele energieën van Venus in Vissen vragen om een zachte benadering in de liefde. Singles kunnen iemand ontmoeten via werkgerelateerde evenementen, terwijl koppels worden aangemoedigd om samen te dromen en hun toekomst te plannen.

Professioneel: De overgang van Mercurius naar Ram maakt dit een uitstekende periode om beslissend en doortastend te handelen. Neem de leiding in projecten en laat je stem horen.

Financieel: Met Mars die op de 22e in Vissen komt, voel je misschien de drang om te investeren in creatieve of originele ondernemingen. Doe dit met oog voor detail en de lange termijn.

Geluksdag: 14 maart

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Waterman, maart moedigt je aan om je horizon te verbreden, zowel intellectueel als spiritueel, met Venus die jouw teken betreedt en een stroom van compassie en creativiteit brengt.

Liefde: De kosmische mix van Venus in Vissen opent je hart voor liefde op alle niveaus. Singles kunnen een sterke connectie voelen met iemand die hun idealen deelt, terwijl koppels nieuwe manieren vinden om hun band te verdiepen.

Professioneel: De energie van Mercurius in Ram vanaf de 9e scherpt je intellect aan en moedigt je aan om met innovatieve ideeën te komen. Jouw vermogen om buiten de kaders te denken wordt erkend en gewaardeerd.

Financieel: De Nieuwe Maan in Vissen is een uitgelezen kans om te investeren in projecten die zowel financieel als emotioneel lonend zijn. Overweeg bijdragen aan doelen die je na aan het hart liggen.

Geluksdag: 11 maart

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Maart is een krachtige maand voor jouw sterrenbeeld, Vissen, met de Nieuwe Maan in je teken die persoonlijke vernieuwing en spirituele groei benadrukt. Venus voegt een laagje romantiek en creativiteit toe vanaf de 11e.

Liefde: Dit is een magische tijd voor liefde. Singles hebben de kans om iemand te ontmoeten die hun wereld op zijn kop zet, terwijl koppels genieten van een diepere, meer intuïtieve verbinding - zelfs wanneer je al heel lang samen bent kunnen jullie elkaar nog verrassen.

Professioneel: Met Mercurius in Ram vind je de moed om je ware ideeën te uiten. Dit is het moment om je dromen na te jagen, vooral die welke je misschien eerder opzij hebt geschoven.

Financieel: Mars in je teken vanaf de 22e brengt de motivatie om financiële zekerheid na te streven op een manier die trouw blijft aan je waarden. Luister naar je hart bij het maken van belangrijke financiële beslissingen.

Geluksdag: 12 maart