The Apartment: logeren als een god in Antwerpen

Geüpdatet op 17 december 2020 door ELLE België
The Apartment: logeren als een god in Antwerpen

apartm

Hét adresje van Antwerpen? Dat is ongetwijfeld Graanmarkt 13. Je kan er niet alleen heerlijk dineren en exclusief shoppen - nu kan je er ook overnachten! Luxe en schoonheid, van de kelder tot het dak.

Het imposante herenhuis op de Graanmarkt diende de laatste jaren niet alleen als thuis voor de exclusieve concept store Graanmarkt 13 en het gelijknamige restaurant, het was ook de echte 'thuis' voor de zaakvoerders en hun gezin. Het pand werd destijds onder handen genomen door de gerenommeerde architect Vincent Van Duysen. Als een echte meester slaagde hij er op de meest harmonieuze manier in om de ruwheid van koel beton te combineren met het zachte karakter van natuurlijke materialen en aardse tinten. Nu de kinderen het huis uit zijn en het tijd is voor een nieuwe stek, laat het koppel ons een kijkje nemen in hun interieur en levensstijl. Nog beter, ze laten ons meegenieten.

Het duplexappartement werd 'The Apartment' gedoopt en is sinds kort te huur als luxueuze bed & breakfast. De twee verdiepingen tellen maar liefst vier slaapkamers, twee badkamers, een ingerichte leefruimte, een voorziene keuken en een prachtig dakterras, met dito uitzicht. Een oase van rust en schoonheid in het hartje van de stad.

The Apartment is ondertussen al helemaal talk of the town, en niet alleen in Antwerpen! Zo was niemand minder dan mode experte Diane Pernet aanwezig op de exclusieve opening. Ook toe aan een droomuitje in de koekenstad? Een nachtje kost je € 1300. Een stevige duit, maar elke cent waard. Al hoef je ons natuurlijk niet op ons woord te geloven, de beelden spreken voor zich:

Kunnen we dan ineens voor eeuwig en altijd blijven, alstublieft?!

www.graanmarkt13.be

(Stagiaire Natalia Tjurina)