Weekhoroscoop: jouw voorspellingen van 5 tot 11 februari 2024

Geüpdatet op 2 februari 2024 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen van 5 tot 11 februari 2024

De Nieuwe Maan in Waterman op vrijdag zorgt voor heel wat verandering... Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 5 februari.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 5 tot 11 februari 2024.

Ram: 19 maart tot 20 april

De energie van de Nieuwe Maan in Waterman op vrijdag stimuleert je om nieuwe uitdagingen aan te gaan. De Pluto en Mercurius conjunctie brengt diepe gesprekken en mogelijk wat intellectuele strijd.

Liefde: Dankzij de Nieuwe Maan in Waterman op vrijdag, borrelt je liefdesleven van experimentele energie. Singles, stel je voor: je loopt een bar binnen en vraagt de eerste persoon die je ziet wat hij/zij zou kopen als de wereld morgen eindigt. Het antwoord kan het begin zijn van een boeiend gesprek... In relaties, probeer samen een 'bucket list' te maken, maar met een twist - elke activiteit moet iets zijn wat jullie nooit eerder hebben overwogen.

Professioneel: Op het werk kan je mening sterk overkomen. Zorg ervoor dat je ruimte laat voor andere perspectieven.

Financieel: Met Venus in Steenbok, overweeg om te investeren in langdurige projecten die stabiliteit bieden. Wees echter bedachtzaam in financiële debatten.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Met de Venus-Uranus driehoek op woensdag, voel je een sterke drang om uit je comfortzone te stappen. De Nieuwe Maan op vrijdag brengt een frisse wind in je dagelijkse routine.

Liefde: De Venus-Uranus driehoek brengt een flinke dosis spontaniteit in je liefdesleven. Schrijf een liefdesbrief aan jezelf en bewaar hem voor later of verras je partner door een dag van mysterie en ontdekking te plannen - geen hints, alleen avontuur. Waar leidt het spontane pad jullie naartoe?

Professioneel: Een plotselinge verandering op het werk kan aanvankelijk ontmoedigend zijn, maar het biedt ook nieuwe kansen. Wees flexibel.

Financieel: Overweeg om te investeren in iets dat je normaal zou vermijden - misschien een kunstwerk of een technologische gadget. Verwacht echter ook enige financiële onvoorspelbaarheid.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week staat in het teken van intellectuele ontdekkingen, met de Pluto en Mercurius conjunctie in je tegengestelde teken. De Nieuwe Maan in Waterman op vrijdag stimuleert je nieuwsgierigheid en verlangen naar sociale interacties.

Liefde: Met de Pluto en Mercurius conjunctie in je tegengestelde sterrenbeeld, zijn je woorden deze week geladen met magnetische kracht. Singles, probeer een poëzie-avond bij te wonen, waarbij je gedichten schrijft over mensen die je nog nooit hebt ontmoet. In een relatie? Maak een spel van geheimen onthullen - voor elke onthulling, een beloning. Het is een week vol ontdekkingen en diepe verbindingen.

Professioneel: Op het werk, wees bereid om je aanpak aan te passen. Je vermogen om snel te denken wordt gewaardeerd, maar wees niet te snel in je oordeel.

Financieel: Een financiële kans kan zich voordoen in een onverwachte hoek. Wees open voor nieuwe ideeën, maar doe grondig onderzoek voordat je een beslissing neemt.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De week brengt een diepe duik in je emoties, aangewakkerd door de Pluto en Mercurius conjunctie. De Nieuwe Maan op vrijdag nodigt uit tot het heroverwegen van je persoonlijke doelen.

Liefde: De Nieuwe Maan in Waterman nodigt je uit om je liefdesleven aan te pakken. Singles, bedenk een fictief personage en beschrijf hoe je ideale date met hen zou zijn. Deel dit met vrienden voor een avond vol fun en wie weet, inspiratie. In een relatie? Schrijf samen een kort verhaal waarin jullie allebei hoofdpersonages zijn. Laat je fantasie de vrije loop!

Professioneel: Op het werk, jouw intuïtie is je gids. Vertrouw op je gevoelens bij het nemen van beslissingen, maar wees ook bereid om te luisteren naar de logica van anderen.

Financieel: Financiële zekerheid is belangrijk, maar sta open voor nieuwe manieren van investeren. Een kans om te investeren in een emotioneel betekenisvol project kan zich voordoen.

 

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Pluto en Mercurius conjunctie daagt je uit om je communicatievaardigheden aan te scherpen. De Nieuwe Maan op vrijdag brengt een golf van creatieve energie.

Liefde: Tijdens de Pluto-Mercurius conjunctie deze week wordt je gevoel voor dramatiek nog groter. Verwacht je dus zowel aan intense discussies als hartstochtelijke momenten. Singles, je zou iemand kunnen aantrekken met je woorden. Voor degenen in een relatie: het is tijd om onopgeloste kwesties aan te pakken.

Professioneel: Op het werk, je natuurlijke leiderschap schijnt door. Gebruik je charisma om anderen te inspireren, maar wees ook open voor hun ideeën.

Financieel: Overweeg om te investeren in zelfontwikkeling, zoals een cursus of training. Wees echter voorzichtig met overhaaste financiële beslissingen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Deze week staat in het teken van analytische diepgang, dankzij de Pluto en Mercurius conjunctie. De Nieuwe Maan op vrijdag moedigt je aan om je gezondheid en dagelijkse routines te herzien.

Liefde: In de liefde is het een tijd van zelfreflectie. Singles, overweeg wat je echt zoekt in een partner. Voor koppels is het een goed moment om gezamenlijke routines te evalueren en te verbeteren. De Venus-Uranus driehoek op woensdag zorgt voor een grote plottwist in je relaties...

Professioneel: Op het werk, je aandacht voor detail en organisatorische vaardigheden zijn nu cruciaal. Wees echter niet te kritisch op jezelf of anderen.

Financieel: Een goede week om je budget te herzien en mogelijk te besparen op onnodige uitgaven. Wees echter voorzichtig met het nemen van grote financiële beslissingen zonder grondig onderzoek.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De week staat in het teken van het vinden van balans tussen je persoonlijke en professionele leven, versterkt door de Pluto en Mercurius conjunctie. De Nieuwe Maan op vrijdag brengt nieuwe sociale kansen.

Liefde: Singles, je charme en diplomatie trekken interessante mensen aan.  Voor degenen in een relatie, zoek samen naar manieren om jullie band te versterken. Deze Nieuwe Maan daagt je uit om nieuwe liefdestalen te verkennen. Probeer een avond waarbij je alleen via kunst zoals tekeningen of muziek communiceert.

Professioneel: Op het werk wordt je vermogen om te bemiddelen en conflicten op te lossen erg gewaardeerd. Wees echter voorzichtig met het aangaan van compromissen die je eigen waarden in gevaar brengen.

Financieel: Overweeg om te investeren in relaties, zowel persoonlijk als professioneel. Dit kan meer opleveren dan je verwacht.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Pluto en Mercurius conjunctie brengt deze week een diepe duik in je onderbewustzijn. De Nieuwe Maan op vrijdag kan een nieuwe kijk op oude problemen brengen.

Liefde: Het wordt een week van intense emoties in relaties dankzij Mercurius in Waterman. Single? Je zou iemand kunnen ontmoeten die je uitdaagt op een emotioneel niveau. Voor degenen in een relatie is het een goed moment om verborgen problemen aan te pakken.

Professioneel: Op het werk wordt je vermogen om complexe problemen te doorgronden opgemerkt. Wees echter voorzichtig met het te diep graven in conflicten.

Financieel: Overweeg om te investeren in projecten die diepgaande veranderingen teweegbrengen. Wees echter voorzichtig met het nemen van risico's zonder voldoende informatie.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Deze week is het een tijd van sociale uitbreiding en nieuwe ervaringen, dankzij de Nieuwe Maan in Waterman. De Pluto en Mercurius conjunctie op maandag brengt diepe gesprekken met vrienden.

Liefde: In de liefde is het een tijd om je horizon te verbreden. Singles, je zou iemand kunnen ontmoeten tijdens een groepsactiviteit. Voor degenen in een relatie, overweeg om samen met vrienden iets leuks te doen. Met de Nieuwe Maan in Waterman op vrijdag, voel je een drang naar avontuur. Experimenteer dit weekend in de slaapkamer!

Professioneel: Je enthousiasme en optimisme op het werk zijn aanstekelijk. Gebruik dit om anderen te motiveren, maar wees realistisch in je verwachtingen.

Financieel: Overweeg om te investeren in sociale ondernemingen of projecten die een verschil maken in de gemeenschap. Wees echter voorzichtig met het nemen van financiële beslissingen op basis van emotie.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De week staat in het teken van het opbouwen van je professionele reputatie, versterkt door de Venus-Uranus driehoek. De Nieuwe Maan op vrijdag kan nieuwe carrièremogelijkheden brengen.

Liefde: De Venus-Uranus driehoek deze week zorgt voor onverwachte wendingen. Singles, stel je voor dat je een liefdesadvertentie plaatst voor je toekomstige zelf. Wat zou je zeggen? In relaties, creëer samen een 'tijdscapsule' van jullie liefde, om in de toekomst te openen. Wat zou je toekomstige zelf willen ontdekken?

Professioneel: Op het werk worden je vastberadenheid en toewijding eindelijk opgemerkt. Wees echter voorzichtig met het te ver gaan in je streven naar succes.

Financieel: Het wordt een goede week om te investeren in je carrière, zoals het volgen van een cursus of het bijwonen van een conferentie. Wees echter voorzichtig met het nemen van grote financiële risico's.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Met de Zon en Pluto in je teken, voelt deze week aan als een schaakspel waarbij elke zet strategisch telt. Mercurius komt op maandag in Waterman, wat leidt tot verhelderende gesprekken. De Nieuwe Maan op vrijdag inspireert frisse ideeën.

Liefde: Deze week brengt een mix van intellectuele connecties en spontane verrassingen dankzij Mercurius in jouw teken. Single? Verwacht een intrigerende ontmoeting met iemand die je intellect prikkelt. In relaties kan een diepgaand gesprek tot verrassende openbaringen leiden. Waarom organiseer je geen avond waar jullie om de beurt verhalen vertellen? Elk verhaal moet eindigen met een twist die de ander niet ziet aankomen. Deze speelse uitdaging houdt de vonk levendig.

Professioneel: Op het werk is het een tijd van krachtige communicatie. Je ideeën kunnen een revolutie teweegbrengen in de manier waarop dingen worden gedaan.

Financieel: Met Venus in Steenbok die op woensdag een driehoek vormt met Uranus, kan een onverwachte financiële meevaller opduiken. Wees echter voorzichtig met te impulsieve uitgaven.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Deze week vind je jezelf in een emotionele achtbaan dankzij de Pluto en Mercurius conjunctie op maandag. De Nieuwe Maan op vrijdag moedigt je aan om je creativiteit in nieuwe richtingen te sturen.

Liefde: Het is een week van zowel romantische spanningen als spannende nieuwe ontmoetingen. Singles kunnen iemand tegenkomen die een ongewone, bijna magnetische aantrekkingskracht heeft. Voor degenen in een relatie is dit het moment om uit de routine te stappen en iets nieuws te proberen. Een "twee waarheden en één leugen" spel kan verrassende feiten (of fantasieën) over elkaar aan het licht brengen.

Professioneel: Op professioneel vlak, let op elk detail. Je zou een belangrijk element kunnen ontdekken dat anderen over het hoofd hebben gezien.

Financieel: De Venus-Uranus driehoek brengt verrassingen met zich mee. Een onverwachte kans voor extra inkomen kan zich voordoen, maar wees bedachtzaam en impulsief.