Deze aaibare handtas is dé tassentrend van het seizoen

Geüpdatet op 22 januari 2024 door Daphne Dorgelo
Deze aaibare handtas is dé tassentrend van het seizoen

Als je je ooit afvraagt wat de tassentrend van het seizoen zal zijn, kijk dan eens naar de streetstyle tijdens de Fashion Weeks. Wij deden hetzelfde, en kwamen tot de conclusie dat er een unanieme tas is die deze winter domineert: de fluffy handtas.

Shearling is niet enkel voorbehouden voor jassen, zo zagen we het afgelopen jaar. De gezellige warmte die het geeft heeft nu ook haar weg gevonden naar de accessoirecategorie en heeft gewilde handtassen een winterse update gegeven. Van Jacquemus tot Ganni; ieder toonaangevend merk heeft wel een fluffy tas in de collectie zitten.

We vinden mini's in de collecties, maar als je écht aan de trend mee wil doen, kies je voor een groter model. We zullen namelijk de mini's, en dan met name baguette tassen, steeds vaker vaarwel zeggen. Al zien we een klein model nog wel perfect voor ons op een winters feestje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Kalinic (@tamara)

De beste combinatie met een fluffy tas, is volgen ons een teddy tas! Hoe aaibaarder, hoe beter natuurlijk. Maar ook gaat ski-chic en een shearling tas  zo goed samen als peperkoek en kaneel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alison Toby (@alisontoby)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MELISSA A. R (@mimiarr)

Toch wordt deze grote tassentrend van het seizoen tegenwoordig, naast bekende ontwerphuizen, ook gemaakt door populaire modemerken uit het betaalbaardere segment, waarvan hieronder het bewijs:

1
Ganni
Bou Mini handtas
SHOP HIER
2
COS
Slouchy crossbody
SHOP HIER
3
Samsøe Samsøe
Betty Bag
SHOP HIER
4
Max Mara
Marine Mini teddy tote bag
SHOP HIER
5
Gucci
Horsebit Medium shearling shoulder bag
SHOP HIER
6
Jacquemus
Le Bambino Doux
SHOP HIER