ELLE Run Knokke 2024 : Schrijf je nu in!

Geüpdatet op 25 maart 2024 door ELLE Events
ELLE Run Knokke 2024 : Schrijf je nu in!

DOE MEE AAN DE TWEEDE EDITIE VAN DE ELLE RUN KNOKKE 2024!

Trek je sportschoenen aan en schrijf je in voor de ELLE Run Knokke: hét evenement waar je zin in krijgt om te rennen, te bewegen en vooruit te komen!

Na het succes van de eerste ELLE Run Knokke 2023 nodigen we je uit voor de tweede editie op zondag 31 maart 2024! Geniet van een familiale en sportieve sfeer in de prachtige Royal Zoute Tennis Club in Knokke en zet koers naar het Zwin!

Tickets

Een kans om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen. Alles wat je nodig hebt is motivatie en goede raad om vooruitgang te boeken. En dat is onze uitdaging.
Ben je al een hardloper? Kom ons inspireren en laat zien hoe je vooruitgaat. Neem het voortouw om iedereen te bewijzen dat het mogelijk is en neem de kans om van tempo en route te veranderen, omringd door andere meiden en vrouwen die hardlopen in hun bloed hebben.

3, 2, 1... Go!

Doe mee op zondag 31 maart 2024 om 9.30 uur voor een unieke ervaring. De race start om 11.15 uur zodat je optimaal kunt genieten van de locatie en de vrolijke, gezonde sfeer.

Schrijf je hier in: ELLE RUN 2024

Op het programma

Een loop van 6 of 10 km in het Zwin met prijzen als een ELLE Run t-shirt, een startnummer, een goodiebag vol verrassingen en toegang tot de partnerdorp.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie is de ELLE Run?

Het is voor iedereen! Een familie-evenement voor vrouwen, mannen en kinderen! Het belangrijkste is dat je het wilt doen en dat je luistert naar je grenzen en vooral naar je mogelijkheden. Je zult versteld staan!

Inschrijven voor de ELLE RUN 2024

14 € voor de eerste 100 deelnemers en 16 € voor de rest!

Tickets

Hoe laat?

9:30: Opening van het dorp, welkom van de deelnemers en uitdelen van t-shirts en startnummers.

10:15: Warming-up

11:00: Warming-up

11:15: Start van de race

13:00: Prijsuitreiking

14:00: Einde van het evenement

Aan het einde van het evenement worden goodiebags uitgedeeld.

Waar vindt de ELLE Run plaats?

Afspraak aan de Royal Zoute Tennis Club: Astridlaan 7, 8300 Knokke.

Met dank aan onze partners: de gemeente Knokke Heist, Avene, BYD, Maasmechelen Village, Vita Coco,  Yves Rocher, Royal Bliss, Clio Goldbrenner, Delitraiteur, Sotogrande, Ice Watch, sharingbox, La Réserve Resort en Stronger.