Dit heb je gemist op ELLE Party 2024 !

Geüpdatet op 22 maart 2024 door ELLE Events
Dit heb je gemist op ELLE Party 2024 !

Een terugblik op de legendarische ELLE Party 2024! Op het Spirito-podium dansten we op 14 maart de hele nacht door. Hoe was het? Wat heb je gemist? Wij vertellen je er alles over, zo voelt het net alsof je erbij was op de dansvloer!

In de Spirito, die volledig werd ondergedompeld in het thema "Devine Red", genoten beroemdheden, trouwe partners en Belgische influencers van een glamoureuze avond. Alle gasten waren in hun mooiste touch or red gekleed om samen ons te vieren.

Bij aankomst bracht de shuttleservice van Volvo de gasten van de parkeerplaats op Place des Palais naar de ingang van de Spirito. Daarna toonde Volvo zijn nieuwe EX30 model. De toon voor een onvergetelijke avond werd meteen gezet!

Gasten kwamen in de stemming met een glas van Bernard Massard, en voor de nieuwsgierigen bood Domaine du Chant d'Eole hun Eole Belgian Spritz aan, een aperitief gemaakt met Belgische gin op smaak gebracht met kumquats, gedistilleerd in de Distillerie de Biercée ! Als hapje, Zakouski van Traiteur Leonard, gevolgd door heerlijke chocolaatjes, Petits Bonheurs, van Pierre Marcolini.

Tijd voor glam! Onze verschillende partners overtroffen zichzelf als sterren van de avond : een stop bij de BaByliss kappershoek met de hulp van de getalenteerde kappers van ARTEM Moeskroen. Uitbundige krullen en maximaal volume, niets was te gek op deze avond. Daarna een tweede stop bij YSL Beauty voor een beauty make-over met hun Rouge Pur Couture lipstick. Als kers op de glam-taart werden de gasten bij YSL Beauty getrakteerd op een vleugje Black Opium parfum voor een onweerstaanbare geur. Na deze make-over restte niets anders dan je 'Devine Red look' en de avond te vereeuwigen met Sharingbox ! Maasmechelen Village was ook aanwezig, met een ruimte net zo VIP als de ervaring die ze in de Village aanbieden. Een stand om niet te missen !

Vier professionele dansers zorgde voor entertainment van top-niveau, allemaal gekleed door Etam. We bleven in de feestelijke sfeer dankzij onze drie DJ's: Yves, Abrahm en DJ Lax, die ons heel de avond lang verwende met hun beats.

En het feest kon eindelijk beginnen! Er was genoeg te drinken: een Three Sixty Vodka-cocktail van Redbull, witte, rode en rosé Domaine de l'Ile, een Lillet-bar met cocktails gemaakt met witte, rosé of rode Lillet, Don Papa Masskara voor heerlijke cocktails en mocktails, gin van Scorpio, grapefruitbieren en eenvoudige pilsbieren van Bertinchamps! Voor een vleugje verfrissing tijdens het dansen, werden de gasten verwend met Perrier en Fever Tree. Alle ingrediënten voor een geslaagd feest waren aanwezig, maar werd er uiteindelijk gedanst? Zeker weten!

Alle foto's van het evenement, gemaakt door onze geweldige fotografen Gabriel Lelievre, Diane de Molinari, Sephora Boulogne en Quentin Guyot, kun je vinden op onze Facebook-pagina, hier vind je alvast een voorproefje..

De aftermovie van het evenement, gemaakt door de getalenteerde leden van AS Agency, vind je hier !