Hoe was de tweede editie van de ELLE Run in Knokke ?

Geüpdatet op 16 april 2024 door ELLE Events
Hoe was de tweede editie van de ELLE Run in Knokke ?

Op zondag 31 maart was het ELLE-team in de Royal Zoute Tennis Club voor de tweede editie van de ELLE RUN in Knokke!

De zon en een vrolijke stemming waren prominent aanwezig tijdens de tweede editie van de ELLE RUN in Knokke. In deze ontspannen sfeer, te midden van het idyllische decor van de Belgische kust, warmden onze deelnemers op met de aanmoediging van omroepster Joke Van de Velde voordat ze het Zwin verkenden en 6 of 10 kilometer renden. Na de race werden onze sporters beloond met een goodie bag vol lekkernijen van Delitraiteur.

Partner village

Vervolgens konden de deelnemers het partnerdorp verkennen, waar iedereen werd verwend. Bij de ingang konden de lopers de tentoongestelde auto's van BYD bewonderen. Avène was ook aanwezig met een UV-camera, UV-bewustzijnstraining, de ABCDE-methode en een workshop over zonpreventiecrème. Ook Clio Goldbrenner was aanwezig met hun nieuwste en kleurrijke collectie. En omdat sport en mode hand in hand gaan, droeg het ELLE-team een stijlvolle sportoutfit van Stronger. En hoe kun je de dag beter vastleggen dan met Sharingbox?

Tijdens de prijsuitreiking werden de winnaars van de 6 km en 10 km beloond met prachtige prijzen, waaronder een Ice Watch, een hammamdoek van Knokke-Heist, een Avène zonnereflex, Yves Rocher producten zoals een Eco-Navulling Bad- en Douchegel Wilde Algen & Zeevenkel, een Ambre Noir eau de toilette en een douchegel voor lichaam en haar voor mannen, en een Anti-Age Global creme en een Hydra Vegetal serum voor de vrouwen. Clio Goldbrenner verwende de winnaars ook met een prachtige tas uit hun Motion collectie. En dat is nog niet alles: Maasmechelen Village bood de winnaars de kans om te genieten van een VIP Shopping Experience en enkele kortingsbonnen. Onze winnaars werden beloond voor hun prestaties tijdens de ELLE RUN in Knokke!

Om onze lopers nog meer te verwennen, werd er een tombola georganiseerd. De winnaars maakten kans op een Ice Watch, een overnachting en ontbijt voor twee in La Réserve in Knokke, een gastronomisch pakket van Delitraiteur en verschillende producten van Yves Rocher. BYD bood de winnaar ook een weekend met een auto naar keuze aan. Als kers op de taart kreeg een gelukkige winnaar een reis aangeboden door Sotogrande.

Bij het afsluiten van het evenement kreeg elke deelnemer een goed gevulde goodiebag, bestaande uit een ELLE magazine, een gids van de gemeente Knokke-Heist, en een assortiment Avène producten. Daarnaast waren er flyers van Sotogrande, BYD en Delitraiteur, een Yves Rocher shampoo, een persoonlijke uitnodiging voor een VIP Shopping Experience in Maasmechelen Village, en een promotiecode van Clio Goldbrenner. Voor een verfrissende boost na de race waren er drankjes van Royal Bliss, Vita Coco en Red Bull. En tot slot een carspray van Parfum de Nathalie, met dank aan La Réserve Knokke.

Vind alle wedstrijdresultaten hier !

Wil je het evenement herbeleven alsof je er zelf bij was? Bekijk dan snel onze foto's :

Video van AS Agency

Foto's van Néo Fasquel