Win de Lipikar Lait Urea 10% en de Lipikar Huile Lavante AP + , voor een gehydrateerde en zachte huid

Gepubliceerd op 8 januari 2024 door ELLE Partner

In de zoektocht naar de ultieme huidverzorging stuit je soms op ingrediënten die echte gamechangers zijn. Urea is zo'n ingrediënt dat het proberen waard is, vooral voor degenen onder ons met een droge huid. Dit ingrediënt speelt de hoofdrol in La Roche-Posay's 'Lipikar Lait Urea 10%', een product dat helpt droge huid te hydrateren en verzachten.

Wat maakt urea zo speciaal? Als een natuurlijke 'vochtinbrenger', trekt het vocht aan en behoudt het dit, wat resulteert in een gehydrateerde, zachte huid. Bovendien, werkt het met een concentratie van 10%, ook als een milde exfoliant, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en je huid er minder dof en frisser uitziet.

*Meer weten over urea? Lees dan ook zeker: Urea: het wonder-ingrediënt tegen een droge huid

©La Roche-Posay

La Roche-Posay Lipikar bodylotion met 10% Urea is geschikt voor huid met neiging tot specifieke huidaandoeningen zoals keratosis pilaris, xerosis en psoriasis. De resultaten zijn veelbelovend: het helpt de huidtextuur te verzachten en symptomen van deze aandoeningen te verlichten.

Win win win

Jij kan nu kans maken op 1 van de 5 Lipikar-sets: bestaande uit de 'Lipikar Lait Urea 10%' en 'Lipikar Huile Lavante AP +'.
Vul de onderstaande vragen in en wie weet win jij wel dit verzachtende duo.


Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met La Roche-Posay.

Lees ook:

Urea: het wonder-ingrediënt tegen een droge huid
Last van eczeemgevoelige huid? Slechts één keer per dag smeren met dit product helpt klachten te verminderen
5 dupes voor de chicste jas van het seizoen, de Totême Scarf Jacket