Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 16 tot 22 oktober 2023

Geüpdatet op 12 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 16 tot 22 oktober 2023

Er hangt liefde in de lucht tijdens de laatste week van het Weegschaalseizoen.. Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 16 oktober 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 16 tot 22 oktober 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: De energie van Mars in Schorpioen doet je verlangen naar diepere connecties en ervaringen. Waar droom je stiekem van, Ram? Deze week brengt je de kans om je authentieke zelf te ontdekken.

Liefde: Singles voelen een intensere aantrekkingskracht naar anderen, dankzij Venus in Maagd. Ben je gebonden? De driehoek tussen Venus en Jupiter zorgt voor een vernieuwde sprankeling in je relatie. Misschien tijd voor een verrassingsdate?

Professioneel: Met Mercurius die naar Schorpioen verhuist, kun je dieper graven in je werkonderwerpen. Je aanpak is nu analytisch en scherp, dus benut dit voor complexe projecten.

Financieel: Ondanks je verlangen om je grenzen te verleggen, is het wijs om je uitgaven in de gaten te houden. Saturnus herinnert je aan je verantwoordelijkheden. Beleggingskansen? Misschien iets voor later.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Uranus in jouw teken brengt een frisse wind van verandering. Ben je klaar om oude patronen los te laten en nieuwe avonturen te omarmen?

Liefde: Singles, met Venus in Maagd voel je je deze week extra charmant. Laat jezelf zien! Voor degenen in een relatie: misschien een weekendje weg om de vonk weer aan te wakkeren?

Professioneel: Onder de invloed van Jupiter in jouw teken zul je merken dat je ideeën makkelijk worden geaccepteerd. Maak er gebruik van.

Financieel: Een vintage marktje bezoeken op zondag kan zowel een vermakelijke als lucratieve investering blijken te zijn.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Laat je creativiteit de vrije loop deze week. De Zon en Mercurius-conjunctie op vrijdag kan je inspireren om een museum te bezoeken of een nieuw boek te starten. Of misschien is er een leuk theaterstuk in de buurt?

Liefde: Een originele date activiteit biedt singles de kans om een nieuwe vlam te leren kennen op een andere manier. Voor stellen kan een romantische spelletjesavond de verbinding versterken.

Professioneel: Overweeg een bijscholing, cursus of webinar om je carrière een boost geven en je kennis uit te breiden.

Financieel: Had je al eens gedacht aan het investeren in kunst? Dit kan zowel verrijkend als winstgevend zijn.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: De Mercurius-Pluto-vierkant op vrijdag doet je nadenken: "Wat als die oude dagboeken van vroeger de basis zijn voor een bestseller?" Overweeg een trip down memory lane deze week door je tienerangsten en dromen (en lachwekkende avonturen) te herlezen.

Liefde: Een verrassingspicknick aan de rivier klinkt romantisch, maar wat als die eenden ook een stukje van je quiche willen? Singles, wat denk je van een onschuldige flirt met de barista? Voor stellen, wat is romantischer dan samen een eendjes te verjagen?

Professioneel: Overweeg een cursus in "diepzinnige kantoorpraatjes bij het koffiezetapparaat". Maar serieus, een workshop over emotionele intelligentie zou je echt op de kaart kunnen zetten op kantoor.

Financieel: Die oude sok onder je bed, is het een veilige spaarplek of een kans voor een verrassende schimmelcultuur? Overweeg om je dit weekend te verdiepen in slim sparen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Met de Zon - Mercurius conjunctie op vrijdag, ben jij meer dan ooit het zonnetje in huis. Dit zou het moment zijn voor een glamoureuze fotoshoot!

Liefde: Waarom niet de tango proberen op zaterdag? Je zou kunnen struikelen, maar hé, dat is ook een manier om indruk te maken. Voor koppels: wat als samen pottenbakken jullie "Ghost"-moment oplevert, maar dan met meer klei in je haar?

Professioneel: Is een kantoor zonder planten gewoon een gevangenis met wifi? Overweeg deze week om je werkplek aangenamer te maken en zo meer motivatie te krijgen.

Financieel: Ooit gedacht dat een antiekwinkel gewoon een chique manier is om oude spullen te verkopen? Toch zou een bezoekje op zondag een schat aan geschiedenis (en winst) kunnen onthullen.

 

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Venus in jouw teken laat je stralen, maar wat als je reflectie meer vertelt dan "Ik zie er vandaag goed uit"? Misschien onthult het: "Ik ben klaar voor avontuur!"

Liefde: Single? De dates die je deze week hebt kunnen bewijzen dat liefde inderdaad blind is, vooral als de persoon in kwestie totaal niet op zijn/haar profielfoto lijkt. Koppels zullen deze week merken dat een thuisgemaakte maaltijd soms romantischer is dan een dure date op restaurant.

Professioneel: Is een vergadering zonder agenda gewoon een georganiseerde roddelsessie? Denk na over je houding tijdens die teambijeenkomst deze week. Wat kan jij doen om een toxische werkomgeving te vermijden?

Financieel: Die vintage markt op zondag? Misschien is het een tijdreisportaal waar je portemonnee het belangrijkste ticket is. Shop verstandig!

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: Met de Zon en Mercurius-conjunctie in jouw teken op vrijdag, voel je een hernieuwde energie en balans. Misschien is het tijd om je huis opnieuw in te richten of een nieuwe hobby te beginnen.

Liefde: De Venus-Jupiter driehoek op zondag zet de toon voor romantiek. Singles, overweeg een avondje uit waarbij je openstaat voor nieuwe connecties. Voor stellen,wie weet kan een avond zonder technologie de band tussen jullie versterken.

Professioneel: De Zon in je teken moedigt je aan om je professionele netwerk uit te breiden. Zou een nieuwe samenwerking je naar nieuwe hoogten kunnen brengen?

Financieel: Mercurius' beweging naar Schorpioen op zondag stimuleert diepere overpeinzingen over geld. Welke financiële gewoonten zou je kunnen heroverwegen voor een stabielere toekomst?

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Met Mercurius die zondag in je teken komt, is je nieuwsgierigheid geprikkeld. Heb je er ooit aan gedacht een boek te schrijven of een oude hobby op te pakken?

Liefde: Mars in je teken verhoogt de passie. Singles, wat als die speciale persoon al in je leven is, maar je hebt het gewoon niet gezien? Stellen, grijp de kans om een lang uitgesteld gesprek te voeren.

Professioneel: De Mercurius-Pluto-vierkant op vrijdag kan wijzen op uitdagingen in communicatie. Een open dialoog zou je werkomgeving drastisch kunnen verbeteren.

Financieel: Met de Zon en Mercurius conjunctie in Weegschaal, is het tijd om balans in je uitgaven te vinden. Heb je erover nagedacht om een financieel adviseur te raadplegen?

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Algemeen: De Venus-Jupiter driehoek op zondag stimuleert avontuur. Misschien is het tijd om die reis te plannen of een nieuw boek te beginnen.

Liefde: Liefde is in de lucht, vooral met Venus in Maagd. Singles, hoe zou een spontane reis of activiteit je liefdesleven kunnen opfleuren? In een relatie? Het is hoog tijd voor dat weekendje weg!

Professioneel: De Zon-Mercurius conjunctie op vrijdag moedigt je aan om je ideeën te delen. Welke projecten heb je in de wacht gezet die nu aandacht verdienen?

Financieel: Met Jupiter in Stier is het een gunstige tijd voor investeringen. Welke financiële stappen zou je nu kunnen nemen voor een welvarende toekomst?

 

 

 

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: De Mercurius-Pluto-vierkant op vrijdag kan je aanmoedigen dieper te graven in levensvragen. Is de routine waaraan je vasthoudt echt wat je wil, of is het tijd om nieuwe paden te verkennen?

Liefde: Met Venus in Maagd, ligt de focus op de details in je relaties. Hoe kan een klein gebaar van genegenheid het verschil maken in je relatie? Singles, let deze week op de subtiele signalen.

Professioneel: De conjunctie van Zon en Mercurius in Weegschaal moedigt samenwerking en harmonie op het werk aan. Overweeg om teamprojecten voorrang te geven en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Financieel: Met Jupiter in Stier is stabiliteit het kernwoord. Maar vraag jezelf af, wat betekent financiële veiligheid echt voor jou?

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: De Zon en Mercurius in Weegschaal brengen een luchtige energie in je week. Overweeg je ooit hoe de boeken die je leest je perspectief op de wereld vormen?

Liefde: Met de driehoek tussen Venus en Jupiter op zondag, kan een spontaan uitje of activiteit precies zijn wat je nodig hebt om de vlammen van romantiek aan te wakkeren.

Professioneel: Mercurius' verschuiving naar Schorpioen stimuleert diepgaande en betekenisvolle gesprekken op het werk. Nu is het moment om die moeilijke onderwerpen aan te pakken.

Financieel: De Venus-Jupiter-driehoek suggereert dat investeringen in esthetische en artistieke ondernemingen nu gunstig kunnen zijn.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Met Mercurius die naar Schorpioen verhuist, voel je een diepere verbinding met je innerlijke wereld. Heb je je ooit afgevraagd welke dromen je hebt laten varen die het waard zijn om opnieuw te verkennen?

Liefde: De Venus-Jupiter-driehoek op zondag zorgt voor een verhoogd gevoel van romantiek en connectiviteit. Overweeg een verrassingsdate of een spontane uitdrukking van liefde.

Professioneel: Met de Zon en Mercurius in Weegschaal is samenwerking de sleutel. Zoek naar projecten waar je samen met collega's kunt schitteren.

Financieel: De Mercurius-Pluto-vierkant moedigt je aan om grondig te zijn met je financiën. Zijn er oude schulden die je moet aanpakken?