Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 9 tot 15 oktober 2023

Geüpdatet op 6 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 9 tot 15 oktober 2023

Met Venus in Maagd en Mars in Schorpioen worden pijnpunten in relaties blootgelegd .. Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 9 oktober 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 9 tot 15 oktober 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: Met Mars die op 12 oktober naar Schorpioen verhuist, zul je deze week vol energie en vastberadenheid zitten. Gaat het je allemaal wat te snel? Denk dan na over de vraag: "Is het leven niet gewoon een reeks van momenten waarin je moet kiezen tussen stilstaan en vooruitgaan?"

Liefde: Singles, bereid je voor op een week van introspectie. Het is een goed moment om na te denken over wat je echt zoekt in een partner. De Venus - Saturnus oppositie op 10 oktober zal je wat eenzaam kunnen laten voelen, maar het is de perfecte tijd om aan jezelf te werken. Rammen in een relatie zouden conflicten kunnen ervaren. Soms is het beste wat je voor elkaar kunt doen, wat afstand nemen en werken aan persoonlijke groei.

Professioneel:
Mars in Schorpioen geeft je de kracht om de leiding te nemen in projecten. Zie je dat als een vloek of een zegen? Jouw ambitie kan op het werk zowel bewondering als jaloezie opwekken, wees je daarvan bewust.

Financieel:
De Venus - Saturnus oppositie vraagt om een realistische blik op je financiën. Heb je gedacht aan investeren of sparen? Dit is het moment om dat grondig te overwegen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Uranus en Jupiter in jouw teken laten deze week een wervelwind aan kansen en veranderingen zien. Maar kunnen te veel opties een mens niet verlammen?

Liefde: Met Venus, de planeet van de liefde, in Maagd, kunnen singles enige terughoudendheid ervaren in het zoeken naar nieuwe romantische kansen. Stieren in een relatie zullen meer praktische manieren zoeken om hun liefde te uiten, zoals kleine gebaren die het dagelijkse leven vergemakkelijken.

Professioneel: Jupiter in je teken zorgt voor groeimogelijkheden in je carrière. Blijf alert op nieuwe projecten of cursussen die je kunnen helpen je vaardigheden uit te breiden.

Financieel: Het einde van Pluto’s retrograde in Steenbok op 11 oktober signaleert een kans om oude financiële kwesties op te lossen. Misschien wordt het tijd om je schulden te herstructureren?

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Mars komt deze week in Schorpioen, wat betekent dat je met een energie zult rondlopen alsof je de wereld aankunt, maar onthoud: je hebt nog steeds maar twee handen.

Liefde: Voor singles: Venus in Maagd staat tegenover Saturnus, wat betekent dat je "Grote Liefde" deze week wellicht een "Goede Vriend" blijft. Geen zorgen, je Netflix-abonnement oordeelt niet. Voor degenen in een relatie, deze week kan een klein beetje als een romcom aanvoelen, maar dan zonder de 'com'.

Professioneel: Je communicatievaardigheden zijn deze week je sterke punt. Mensen lijken eindelijk te begrijpen wat je bedoelt, wat, laten we eerlijk zijn, een klein wonder is.

Financieel: Deze week zou je meer geld kunnen uitgeven dan je eigenlijk hebt. Pro-tip: kijken kost niets, aanklikken wel.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: Met Jupiter en Uranus die in Stier staan, kun je je een beetje rusteloos voelen. De wereld roept, maar de bank is zo comfortabel, toch?

Liefde: Venus verhuist deze week naar Maagd en voor singles zal dat hen aansporen om uit hun schulp te kruipen, maar wel op hun eigen tempo. Als je al een partner hebt, is het de ideale week om samen in je pyjama te cocoonen. Wat is romantiek zonder een goede serie?

Professioneel: Mars komt vanaf 12 oktober in mede-waterteken Schorpioen en zorgt ervoor dat je deze week eindelijk de knoop doorhakt over dat ene project. Of je knipt de knoop gewoon door en begint opnieuw. Dat kan ook.

Financieel: Financiële vooruitgang is mogelijk, maar dat betekent niet dat je met geld moet smijten alsof je in een muziekvideo meespeelt. Een beetje bescheidenheid kan geen kwaad.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Mars staat vanaf deze week in Schorpioen en maakt dat je je onoverwinnelijk voelt, maar onthoud dat zelfs superhelden een sidekick nodig hebben. Wie is jouw Robin, Batman?

Liefde: Voor singles: ga eropuit, ontmoet mensen, maar vergeet niet dat zelfliefde de beste liefde is. Voor Leeuwen in een relatie, zorg ervoor dat je partner zich niet in de schaduw van je geweldige persoonlijkheid verschuilt.

Professioneel:
Met de Zon in Weegschaal is dit de perfecte tijd om samenwerkingsverbanden aan te gaan. Dat betekent dat je wellicht je “ik doe het zelf wel”-houding een beetje moet aanpassen.

Financieel: Pluto eindigt haar retrograde in Steenbok op 11 oktober, dus het is tijd om een paar slimme financiële zetten te maken. En nee, een vijfde paar sneakers is niet wat we bedoelen met 'slim'.

 

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Met Venus die sinds deze week in je teken staat, wordt het een rollercoaster van emoties. Hou je wel van achtbanen? Of zijn ze gewoon een excuus om te gillen in het openbaar?

Liefde: Singles, dit is je week om op de voorgrond te treden, maar niet te hard, want de Venus - Saturnus oppositie op 10 oktober wil dat je je hart op de juiste plaats houdt. Voor degenen in een relatie, deze week kan voelen alsof je een roman leest waarvan je niet wilt dat hij eindigt. Het slechte nieuws? Hij heeft wel een einde. Het goede? Er zijn meer boeken in de bibliotheek.

Professioneel: Je zult je extreem gemotiveerd voelen om je werk naar een hoger niveau te tillen. Maar waar is de limiet? Is er eigenlijk wel een limiet?

Financieel: Met Pluto die uit haar retrograde komt, is dit het moment om je financiële planning onder de loep te nemen. Ooit gedacht aan investeren in aandelen? Of in ieder geval in een degelijke rekenmachine?

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: Met de Zon in je teken kun je je deze week het middelpunt van het universum voelen. Maar onthoud, zelfs de zon gaat onder. Bescheidenheid is de mooiste deugd van allemaal.

Liefde: Voor singles: nee, het versturen van een berichtje om 2 uur 's nachts telt niet als 'daten'. Weegschalen in een relatie kunnen deze week meer harmonie vinden, vooral als jullie het na 3 uur scrollen eindelijk eens zijn over een nieuwe serie om samen te kijken.

Professioneel: Deze week draait om balans. Overweeg je die ene grote stap in je carrière te nemen? Waarom wachten? Of waarom haasten? Zie je, balans is complex.

Financieel: Grijp je verjaardagsmaand (en bijbehorende extra centjes) aan om je uitgaven eens kritisch te bekijken. Die dagelijkse koffie-to-go kan op jaarbasis toch een leuk weekendje weg zijn.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Mars komt in jouw teken deze week, waardoor je je een beetje als een superheld voelt. Maar wie is de Joker in dit scenario? Heb je überhaupt een aartsvijand?

Liefde: Bij single Schorpioenen bereikt hun magnetische aantrekkingskracht deze week een hoogtepunt. Dit is het moment om die ene persoon eindelijk aan te spreken. Schorpioenen in een relatie, gebruik je krachten verstandig. Te veel passie kan soms leiden tot een klein brandje.

Professioneel: Met Mars in je teken zul je elke uitdaging die op je pad komt aankunnen. Maar vraag je af: is het echt een uitdaging of gewoon een hobbel in de weg?

Financieel: Tijd om wat oude rekeningen te vereffenen, letterlijk en figuurlijk. Pluto eindigt haar retrograde, en dat betekent dat het een goed moment is om schulden af te betalen.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Algemeen: Met Venus in Maagd voel je een behoefte aan orde in je leven. En dat is als vragen aan een kat om niet met wol te spelen, want voor je het weet val je terug in je oude chaotische gewoontes.

Liefde: Singles, het kan moeilijk zijn om de vrijheid op te geven die je zo liefhebt, maar soms is twee beter dan één. Voor degenen in een relatie: deze week is een goede gelegenheid om samen plannen te maken voor de toekomst. Denk bijvoorbeeld samen aan deze cruciale vraag: wie krijgt de afstandsbediening zaterdagavond?

Professioneel: Jupiter in Stier belooft een goede week voor carrièregroei. Zouden de doorgroeimogelijkheden in je huidige functie net zo eindeloos kunnen zijn als je verlangen om te verkennen?

Financieel: Deze week is een goed moment om een budget op te stellen. Denk desnoods aan je volgende verre reis als motivator om elke maand geld opzij te zetten.

 

 

 

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: Met Pluto die haar retrograde eindigt in jouw teken, is het tijd om die oude gewoontes achter te laten. Kun je dat? Echt?

Liefde: Singles, wees bereid om uit je comfortzone te treden. Voor Steenbokken in een relatie, is dit een tijd van diepe introspectie. Wat betekent 'samen' eigenlijk voor jullie?

Professioneel: Je harde werk begint vruchten af te werpen, maar vergeet niet om ook een beetje te ontspannen. Want het is niet echt een overwinning als je er zelf niet van kunt genieten.

Financieel: De invloed van Pluto suggereert dat je op het punt staat om een belangrijke financiële beslissing te nemen. Misschien is het tijd om die oude spaarrekening weer nieuw leven in te blazen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Je voelt je deze week aangetrokken tot het nieuwe en het onbekende. Is het de lucht om je heen of gewoon je eeuwige nieuwsgierigheid naar het gras aan de overkant?

Liefde: Voor singles kan deze week interessante ontmoetingen brengen. Geloof je in liefde op het eerste gezicht of moet De Ware nog een aantal keer voorbijlopen? Watermannen in een relatie kunnen deze week wat frisse lucht gebruiken - letterlijk. Tijdelijk afstand doen van elkaar schept het sterkste verlangen.

Professioneel: Veranderingen op het werk zijn aanstaande, dat kondigt Uranus in Stier aan. Wat zou je doen als je niet bang was om te falen?

Financieel: Financiële stabiliteit lijkt binnen handbereik, maar blijf kritisch. Is het verstandig om nu die dure aankoop te doen?

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Venus in Maagd en Saturnus in jouw teken vormen op 10 oktober een oppositie. Dit kan je licht melancholisch maken. Laat de gevoelens over je heen komen, zodat je nadien verder kunt.

Liefde: Singles, dit is niet de week om op zoek te gaan naar je zielsverwant. Focus op jezelf! Vissen in een relatie kunnen een serieuze gespreksbehoefte ervaren. Maar zijn woorden altijd nodig om te begrijpen wat de ander voelt?

Professioneel: Je creatieve krachten staan op een hoogtepunt, dus maak er gebruik van. Soms kan het echter onmogelijk voelen om de ideeën in je hoofd vast te leggen, alsof je water probeert vast te grijpen.

Financieel: Wees voorzichtig met uitgaven deze week. Het is makkelijk om je mee te laten slepen in emoties, maar hoe lang duurt het geluk van een impulsaankoop?