Deze luxehorloges kosten minder dan €1000

Geüpdatet op 23 juli 2023 door Lisa Aelvoet
Deze luxehorloges kosten minder dan €1000 Getty Images

Dat een goed horloge de investering waard is, staat buiten kijf. Maar niet iedereen kan zich een Cartier of Rolex veroorloven, en er zijn dan ook zoveel parels voor een fractie van de prijs. Zet deze luxehorloges voor vrouwen onder €1000 op je wishlist.

Horloges zijn niet goedkoop. En dat heeft veel te maken met de technische complexiteit en het nodige handwerk die ze vereisen. Tenslotte zijn ook de materialen waaruit horloges worden gemaakt zoals witgoud tot platina of edelstenen van belang bij de prijszetting. Maar dat is niet alles. Bepaalde merken en modellen spelen in op de exclusiviteit om een meerwaarde te creëren.

Dat alles maakt van een luxehorloge een gegeerd object. Eerder lijstten we reeds de mooiste designertassen op die je voor minder dan €1000 in huis haalt. Nu is het de beurt aan horloges.

Shop onze selectie luxehorloges onder €1000

longine-luxehorloge
Présence, Longines, €950

Elegant en tijdloos: dit horloge uit roestvrij staal van het Zwitserse Longines gaat gegarandeerd jaren mee.

Shop hier

 

Seiko-luxehorloge
Presage, Seiko, €499

Het Japanse Seiko staat bekend om zijn mooie wijzerplaten met textuur. Dit automatisch horloge met handopwinding staat hoog op onze wishlist!

Shop hier

luxehorloge-swarovski
Horloge met kristallen, Swarovski, €430

Deze schitterende kruisbestuiving tussen een armband en horloge biedt het beste van twee werelden. Tussen de champagnekleurige kristallen zit vakkundig een fijne quartz horlogekast verwerkt.

Shop hier

luxehorloges-Tissot
PRX 35mm, Tissot, €395

Horloges van Zwitserse makelij behoren tot de wereldtop. Dit model van Tissot heeft een vintage look en bestaat uit roestvrij staal en krasbestendig saffierkristal.

Shop hier

luxehorloges-isabel-marant
Horloge MO0004, Isabel Marant, €550

Dit zilverkleurig quartz horloge van Isabel Marant met zwarte leren band is simpel en tijdloos. Zoals het een goed luxehorloge betaamt.

Shop hier

Gc-watches-luxehorloges
Gc Flair Crystal horloge, Gc Watches, €529

Gc Watches staat voor Guess Collection Watches, het merk achter Paul Marciano, een van de oprichters van Guess. Dit roségoudkleurig horloge met kristallen vangt het zonlicht en schittert aan je pols.

Shop hier

versace-luxehorloges
V-Eternal Lady, Versace Watches, €649,95

Dit  - niet zo subtiele - goudkleurig horloge van het Italiaanse Versace straalt luxe uit en heeft als detail het kenmerkend Medusahoofd.

Shop hier

charlie-paris-luxehorloges
Initial 36 Skeleton, Charlie Paris, €445

Dit automatisch horloge van het Franse Charlie Paris heeft een deels open horlogekast. Een echte conversation starter.

Shop hier