Dit zijn de coolste slippers voor de zomer

Gepubliceerd op 6 juni 2023 door ELLE Partner
Dit zijn de coolste slippers voor de zomer

Pijnlijke voeten? Daar bedanken we voor. Tegelijk willen we wel sexy voor de dag komen. Dat hoeven we Sarah Gurt geen twee keer te zeggen. De oprichtster van Freedom Moses komt met de coolste – en kleurigste – sandalen van de zomer.

Maar Freedom Moses-footwear heeft nog meer pijlen op zijn boog. De slippers zijn vegan, recycleerbaar en duurzaam geproduceerd. Bovendien zijn ze superlicht, want in de zolen is lucht ingespoten. Ze weten het subtiele evenwicht tussen chic en comfortabel perfect te vinden. Je kunt ze dus evengoed onder een wijde, relaxte jeans dragen als onder een lange, gesatineerde jurk. Ze zijn gender fluid en voor alle leeftijden en de hele familie kan zich uitleven met de heerlijke kleuren en prints.

Hoe ben je op dit idee gekomen?

Sarah Gurt: In 2011 ontdekte ik injectieschoenen. Toch deed ik er nog drie jaar over om de Freedom Moses-slides te ontwerpen en de moed te verzamelen om ze te produceren en mijn project ook echt uit te voeren.

Hoe is je ondernemersavontuur verder verlopen?

De voorbije negen jaar waren het belangrijkste, meest stresserende en tegelijk het meest verrijkende avontuur ever: van het samenstellen van een team over de productie en het vinden van verdelers die in mij en mijn visie geloofden tot het trouw blijven aan mezelf en mijn ideeën. Ik wist dat Freedom Moses potentieel had, dat het bij heel wat mensen in de smaak kon vallen. Daarom heb ik alles gegeven en hard gewerkt, maar ons lichaam is intelligent. Als we te ver gaan, stuurt het alarmsignalen uit. Ik heb dus moeten leren om me te ontspannen en te relaxen.

Hoe dragen we Freedom Moses-slippers het best?

Zoals je zelf wilt, dat is altijd het best! Ik hou ervan om te spelen met de looks voor overdag en voor 's avonds, maar eigenlijk ben ik heel chill.

Met of zonder sokken?

Met sokken, jazeker! Japanners weten dat al tientallen jaren. Sokken en slippers zijn zo'n coole combinatie!

Waarom vind je het belangrijk dat je sandalen lang meegaan?

Onze schoenen zijn gemaakt om de tijd te trotseren. Een aantal van mijn slides draag ik al sinds 2014. Door items te produceren die echt waarde hebben, zetten we ons in voor het milieu en tegelijk kan ons bedrijf opbloeien.

Wat maakt Freedom Moses-slippers anders dan andere sandalen?

Ze zijn leuk en eenvoudig: je glijdt erin en kunt meteen vertrekken! Ik vergelijk ze altijd met "jelly bean"-snoepjes. In eerste instantie halen de kleuren en prints het kind in ons naar boven. En daarna willen mensen er steeds meer, omdat ze zo ongelofelijk lekker zitten.

Het is wel duidelijk: Freedom Moses-slides zijn een echte must-have deze zomer. En al zeker omdat de prijs echt reuze meevalt: volwassenen tellen € 44 neer voor gekleurde muiltjes en € 49 voor exemplaren met print. Voor kinderen is dat € 39 en € 44. Daar kun je niet voor sukkelen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sarah Gurt en Freedom Moses.
freedomosesworld.com

Lees ook :
De perfecte lichaamsverzorging voor het hele gezin blaast 30 kaarsjes uit
Wij waren op de exclusieve beauty-afterwork van Estée Lauder
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 5 tot 11 juni 2023