Rado x tensen juweliers: een eersteklas antwerpse juwelenwinkel

Gepubliceerd op 9 juni 2023 door ELLE Partner
Rado x tensen juweliers: een eersteklas antwerpse juwelenwinkel ©Rado

TenSen Juweliers, dat zijn 3 generaties van passie voor en expertise in het vak van juwelen en horloges. Dit symbool van elegantie en luxe weerspiegelt perfect het prestigieuze Zwiterse merk Rado bij zijn topcliënteel.

TenSen bestaat al meer dan 60 jaar en voldoet aan de eisen van klanten die de meest strikte normen op het gebied van kwaliteit en uitmuntendheid weten te herkennen. Een nalatenschap en expertise die van generatie op generatie worden doorgegeven, een zowel duurzame als hedendaagse visie, een benadering van traditie in beweging, die duurzaam en tijdloos is. In een gedempte en verfijnde omgeving biedt TenSen Juweliers een selectie juwelen en horloges, knowhow en een persoonlijke service voor een unieke aankoopervaring. Fluwelen stoelen in warme tinten, een indrukwekkende winkelruimte, merkcorners, een gigantisch horlogemechanisme als thematisch decor: over alles is nagedacht. 

©Rado

Als erkend detailhandelaar van gerenommeerde horlogemerken beschikt TenSen Juweliers over een opmerkelijk gamma van luxehorloges. Je vindt er onder meer de collecties van het Zwitserse topmerk Rado, dat synoniem is met innovatie en knowhow sinds zijn oprichting in 1917. De horloges van Rado, die bekendstaan om hun strakke design en het buitengewone gebruik van materialen, combineren tijdloze elegantie met ultramoderne technologie. Ze zijn bestand tegen de tand des tijds, waardoor ze niets van hun initiële glans verliezen. Van de iconische Rado True-collectie tot de sportieve en verfijnde sportlijn HyperChrome, over de klassieke elegantie van de Coupole-serie: TenSen Juweliers biedt een volledig gamma van Rado-horloges, voor alle smaken en gelegenheden.

Dankzij zijn engagement voor authenticiteit, expertise en vertrouwen weet TenSen Juweliers zijn passie voor de kunst van het juwelen- en horlogevak over te brengen.

Breng een bezoekje aan de twee stores van TenSen Juweliers en ontdek wat uitzondering betekent. 

Meer info vind je op tensen.be of in de TenSen-winkel in de Huidevettersstraat 46 in Antwerpen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Rado.
rado.com

Lees ook :
Daarom wordt Ksamil in Albanië ‘de Malediven van Europa’ genoemd
Terugblik: het beauty-event van ELLE x Clinique
Een terugblik op de ELLE Fashion Week in Knokke-Heist