Een terugblik op de ELLE Fashion Week in Knokke-Heist

Geüpdatet op 5 juni 2023 door ELLE Events Foto’s: Jean-Simon Gérard
Een terugblik op de ELLE Fashion Week in Knokke-Heist

In mei 2023 vond de meest modieuze week van België plaats in Knokke-Heist. Heb je dit event gemist? Blik samen met ons terug op een memorabele week.

 

Er werden drie grote evenementen georganiseerd tijdens deze Fashion Week:

 

We begonnen met de ELLE modeshow, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Knokke-Heist en BMW. Nadat Piet de Groote, burgemeester van Knokke, het event officieel opende, werd een catwalkshow gehouden met zeven prestigieuze merken waaronder Printemps, Verso, Essentiel Antwerp, Diane von Furstenberg, Charlotte Beaude, Things that make you happy en Komono. De modellen die de collecties presenteerden, werden opgemaakt door Zoute Avenue. De modeshow werd afgesloten met een goddelijk drankje, waarbij Monkey Shoulder en Cointreau cocktails bereidden om voor te sterven.

 

Op de eerste rij kon je heel wat VIP-gasten spotten, waaronder César Casier, Justine de Jonckheere, Eva Vereecke en Els Heughebaert.

 

Na de modeshow ging de Fashion Week verder met de ELLE Brunch Club in het ENSO Boutique Hotel, het meest befaamde hotel van Knokke. Op het menu stond een uitgebreide brunch waar onze gasten van vrijdag tot zondag konden aanschuiven.

 

Om de ELLE Fashion Week af te sluiten in stijl, konden al onze lezers profiteren van de ELLE Shopping Day. Een shoppingdag die helemaal in teken stond van verwennerij. Tientallen deelnemende winkels hadden verschillende verrassingen in petto,  onder wie Printemps, Max & Moi, Essentiel Antwerp, Max Mara, Ditto Level, Caroline Biss, Verso, Labellov, Diane von Furstenberg en Things that make you happy.

 

Elk evenement werd afgesloten met een ELLE goodiebag vol leuke verrassingen. In de goodiebag vonden de lezeressen  een ELLE magazine, de natuurlijke haarverzorging van Secrets de Loly, een haarolie van beautymerk Nuxe, een kortingskaart voor de prachtige juwelen van Salima Thakker, een toeristische gids en een ticket voor de Fashion Week-tentoonstelling geschonken door de gemeente Knokke-Heist, een Gimber-drankje en een kaart van Labellov waarop hun concept van vintage handtassen werd voorgesteld.

 

Naast deze verschillende evenementen waren er de hele week door ook tal van andere modeshows, met deelname van juwelen-, kleding- en accessoiremerken die zorgden voor een fenomenale editie van de Knokke-Heist Fashion Week.

 

Wil je het event herbeleven alsof je er zelf bij was? Bekijk dan de foto's en de aftermovie:

Foto's en video door Jean-Simon Gérard