Maandhoroscoop: jouw voorspellingen voor juni 2023

Gepubliceerd op 1 juni 2023 door Lore Ginneberge
Maandhoroscoop: jouw voorspellingen voor juni 2023

Wat brengt juni voor jou? Een volle maan in Boogschutter, een intens Tweelingenseizoen gevolgd door een romantisch Kreeftseizoen... Ontdek jouw maandhoroscoop voor juni 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor juni 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Jouw maand start meteen met een knal, Ram. Op 3 juni is er namelijk een volle maan in je mede vuurteken Boogschutter. Daardoor ben je extra gemotiveerd, vooral in de dagen die volgen, wanneer ook Mars, je heersende planeet, jouw huis van carrière verlicht. Op zoek naar een promotie, een nieuwe baan, een verandering van titel, een salarisverhoging? Nu is het tijd om voor jezelf op te komen. Zorg er wel voor dat je je grondig voorbereid en je argumenten kunt staven. Op 18 juni brengt de nieuwe maan in Tweelingen een boost in je communicatie. Of het nu op het werk is, met vrienden of in de liefde, het is belangrijk om te delen wat er op je hart ligt. Als je al een tijdje met gevoelens voor iemand loopt, durf ze dan op te biechten! De sterren staan deze maand bijzonder gunstig voor jou.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Stier, het is tijd om te ontspannen en van het leven te genieten. Wie momenteel aan het daten is, zal de eerste week van juni een geweldige boost krijgen in de liefde. Single? Wees je bewust van je dichte vrienden en wat ze allemaal voor je doen, neem de tijd om je gekozen familie te laten weten hoeveel je om hen geeft. De nieuwe maan in Tweelingen op 18 juni motiveert je om financiële zaken op orde te krijgen. Je leeft nu eenmaal graag op grote voet, dus het is belangrijk om na te denken over extra inkomstenbronnen. Zeker wanneer Mars aan het einde van de maand naar Leeuw verhuist, zal je je supergemotiveerd voelen om te werken aan nieuwe (creatieve) projecten.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Hou de moed erin! De maand begint nog steeds in jouw astrologisch seizoen, dus projecten kunnen eindelijk van de grond komen en je humeur zal een boost krijgen. Haal het meeste uit de volle maan van 4 juni, die in je relatiegerichte zevende huis valt. Grijp deze kans om pijnlijke zaken uit het verleden los te laten en vooruit te kijken. Jouw heersende planeet Mercurius staat op 11 juni in je teken en stoomt je klaar voor een succes op carrièrevlak. Als het Kreeft-seizoen op de zomerzonnewende begint, hangt er magie in de lucht - het soort magie dat zelfs op je bankrekening kan verschijnen. Het leven verandert nu in hoog tempo voor je en daar is een goede reden voor. Laat het dode hout wegvallen en vertrouw op het proces, Tweelingen. Wanneer de zon op 21 juli verhuist van jouw teken naar Kreeft, begint een nieuwe cyclus met in jouw relaties. De komende weken vind je een nieuwe beste vriend of bereik je een nieuw level op vlak van intimiteit in een romantische context.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Voel je je opgebrand, Kreeft? De sterren en planeten nodigen je uit om te rusten, je terug te trekken en een probleem op te lossen dat je ervan weerhoudt je beste leven te leiden. De volle maan van 4 juni richt de aandacht op jouw zesde huis van dagelijkse routines en spoort je aan om de balans tussen werk en privé onder controle te krijgen. Ook de nieuwe maan van 18 juni nodigt uit om van je mentale welzijn een prioriteit te maken in de komende weken.  Meestal stel je anderen op de eerste plaats, maar je kan niemand dienen als je niet leert voor jezelf te zorgen. Tegen de tijd dat het verjaardagsseizoen aanbreekt op 21 juni ben je op een veel betere plek.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Klaar om ja te zeggen, Leeuw? Volg je intuïtie en grijp alle kansen die op jouw pad komen, zeker met de planeet Jupiter in je carrièrezone. Vanaf 5 juni staat de planeet van de liefde, Venus, in jouw teken. Misschien is het tijd om een versnelling hoger te schakelen in de situationship waarin je je nu al een tijdje bevindt? Aan het einde van de maand, met het Kreeftseizoen dat op 21 juni van start gaat, is het belangrijk om je geestelijke gezondheid op de eerste plaats te zetten. Je zult snel begrijpen wat je moet doen om de rest weer op de rails te krijgen. In het begin gaat het misschien langzaam, maar tegen het hoogtepunt van de zomer sta je in vuur en vlam.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Juni wordt een tijd om los te laten en te helen. Laat oude patronen en negatieve energieën achter je. Geef jezelf de ruimte om te groeien en jezelf opnieuw uit te vinden. Vertrouw op het proces en wees geduldig, want innerlijke transformatie kost tijd. Wanneer Saturnus in retrograde gaat, zal je een relatie zien evolueren. Dit kan een romantische relatie zijn die verandert of een platonische relatie waarbij je dichter naar elkaar toegroeit als vrienden. Het enige wat de sterren van je vragen is dat je eerlijk tegen jezelf bent over wat je nodig hebt om je beste zelf te zijn in alle vormen van liefde. Het kreeftseizoen brengt avonturen die je je een leven lang zullen herinneren, zelfs als je eindelijk iemand voor zijn ware aard ziet. Je zult herboren uit deze maand komen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Je voelt je energieker dan ooit aan het begin van de maand dankzij de volle maan in Boogschutter. De eerste week staat in het teken van communicatie: deel tips die je de afgelopen tijd leerde en toon dat je een echte leider kan zijn. Er kunnen grote veranderingen op carrièrevlak in het verschiet zitten, bereid je daar op voor. Misschien is het tijd om een cursus te volgen of je kennis en talenten op andere manieren aan te scherpen? De rest van de maand draait alles om balans en harmonie. Zoek naar evenwicht in alle aspecten van je leven, van relaties tot werk. Breng je energie in evenwicht en leer grenzen stellen. Zodra je in harmonie bent, zul je merken dat geluk en vrede je pad verlichten.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Onder de volle maan in Boogschutter aan het begin van de maand, zal de focus liggen op je carrière en je financiële doelen. Het is geen geheim dat Schorpioenen van een beetje luxe hier en daar houden, maar leer af en toe toegiften te doen en denk na over wat écht belangrijke aankopen zijn. Misschien is het tijd om te gaan beleggen of je geld op een andere manier slim te investeren? Mars, de planeet van de actie,  staat in jouw carrièrezone, waardoor je nog meer motivatie krijgt om je zaakjes op orde te krijgen en je financiële welzijn veilig te stellen. Wanneer de zon naar Kreeft verhuist op 21 juni, een mede waterteken, zul je een beetje van die druk voelen afnemen. Beschouw dit als de beloning voor al het harde werk dat je aan het begin van de maand gedaan krijgt!

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Boogschutter, het is tijd om te feesten onder de Volle Maan in jouw teken waarmee de maand start! Roep je vrienden bijeen, geef feestjes vol muziek, drankjes en gezellige gesprekken. Je speelt graag advocaat van de duivel, en je vrienden waarderen je uiteenlopende interesses en dramatische verhalen. Focus deze maand op persoonlijke groei en vrijheid. De Nieuwe Maan in Tweelingen op 18 juni maakt je idealistisch over liefde, terwijl Venus in Leeuw passie in je romantische relaties brengt. Wees duidelijk over je wensen aan je partner en geniet van de intieme momenten wanneer de zon vanaf 21 juni in Kreeft staat.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Steenbok, deze maand word je uitgedaagd om het anders aan te pakken. Neem een pauze en reflecteer tijdens de volle maan op 4 juni in Boogschutter. Dit is het moment om situaties af te ronden die je tegenhouden. Vergeet ook niet te genieten, want de planeet Jupiter brengt deze maand extra plezier in je leven. Stel nieuwe regels voor jezelf tijdens de nieuwe maan op 18 juni en creëer het leven dat je wilt. Wie of wat houdt je tegen om je beste zelf te zijn? Het Kreeft-seizoen dat start op 21 juni biedt een tweede kans in relaties. Durf de sprong te wagen, Steenbok. Je bent er klaar voor.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Waterman, het leven gaat de goede kant op! De volle maan op 4 juni brengt inzichten over vriendschappen. Venus komt op 5 juni in je relatiezone, wat zorgt voor geluk in de liefde. Volg je hart, geloof in je ideeën. Ook in andere aspecten van je leven ziet het er goed uit. Je creatieve focus heeft je laten zien dat magie ontstaat wanneer je je hart volgt. Blijf geloven in je ideeën en plannen, ze krijgen vorm. Bij de nieuwe maan op 18 juni kun je zelfs een groter creatief doel stellen, waardoor het leven als één groot avontuur voelt. Het Kreeft-seizoen dat start op 21 juni brengt een periode van hard werken, maar je bent er klaar voor. Een droom wordt binnenkort werkelijkheid...

 

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Eindelijk kom je ergens, Vissen. De volle maan op 4 juni in je carrièrezone vraagt je om beperkende overtuigingen los te laten. Het is tijd om naar een hoger niveau te gaan en de spotlight te omarmen. Maar let op, juni draait niet alleen om carrière. Je thuis- en gezinsleven blijven belangrijk. Creëer een goede basis voor de toekomst. Met de nieuwe maan op 18 juni kun je intenties stellen en je voorbereiden om een sprong te wagen in het onbekende. Vertrouw op je intuïtie, want de wereld staat klaar om naar je te luisteren. Het Kreeft-seizoen begint op 21 juni en verandert alles. Geniet van plezier, flirten en opwindende uitnodigingen. Zeg "ja" tegen nieuwe ervaringen.