Dress like you: LolaLiza heeft de perfecte zomerse outfit voor elke vrouw

Geüpdatet op 17 mei 2023 door ELLE Partner
Dress like you: LolaLiza heeft de perfecte zomerse outfit voor elke vrouw ©LolaLiza

Aan ultravrouwelijke jurken en stijlvolle silhouetten hebben we nooit genoeg in onze zomergarderobe. Kleurrijke stuks om ons vol zelfvertrouwen te laten stralen? Die shoppen we deze zomer bij het Belgische Lolaliza.

Als je je goed voelt in een outfit, straal je dat ook uit. En op warme dagen is er geen beter kledingstuk om je persoonlijkheid te laten zien dan een zonnige zomerjurk. Deze combineer je naar believen met sandalen, sneakers of hakken en maak je je helemaal eigen met het juiste paar oorbellen of je favoriete riem. Op die manier creëer je je eigen, authentieke look die je moeiteloos van kantoor naar een barbecue of feestje draagt. Het codewoord van deze zomer? Veelzijdigheid. En dat heeft Lolaliza he-le-maal begrepen.

Jouw kast vol kleur, met dank aan Lolaliza

De kleuren, de prints, de pasvormen... het merk van Belgische bodem maakt mode naar ons hart. De Dress like you-collectie bestaat dan ook uit een resem aan vrolijke geprinte modellen die je vrouwelijke rondingen extra in de verf zetten. Want - meer dan welk ander kledingstuk ook - heeft een jurk de kracht om je zelfvertrouwen te boosten. Onze favoriet? Dat is ongetwijfeld de vloeiende groene maxi-jurk met roze bloemenprint. Heerlijk te stylen een roze riem of gewoon zo te dragen, voor een zalige zomer vol zon én zelfvertrouwen.

Dress Like You, een campagne met een boodschap van Lolaliza

Het empoweren van vrouwen in alle maten en vormen is ontzettend belangrijk voor Lolaliza. Of je je nu minimalistisch, maximalistisch of iets daartussenin wil kleden, de stukken uit de voorjaarscollectie hebben één ding gemeen: je kan er 100% jezelf in zijn. Het merk gelooft namelijk dat iedere vrouw het recht heeft zich te kleden zoals zij dat wil om zich zelfverzekerd te voelen in haar eigen huid. En daar zijn we het volledig mee eens!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met LolaLiza.
lolaliza.com

Lees ook:
Iedereen (zelfs Rihanna en Sofia Richie!) is fan van de got2be Glued haargel
Dit zijn dé chique en comfortabele schoenen voor de zomer
Good Girl Blush: dit parfum dragen we allemaal deze zomer