Wedstrijd LilyLucy: probeer 5 x € 200 aan huuroutfits te winnen

Gepubliceerd op 17 mei 2023 door ELLE Partner
Wedstrijd LilyLucy: probeer 5 x € 200 aan huuroutfits te winnen ©LilyLucy

Feesten, huwelijken, galabals, verjaardagen, vernissages... Er zijn zoveel gelegenheden om ons stijlvol op te kleden en de ster van de avond te zijn. En dankzij het nieuwe Belgische merk LilyLucy, de verhuurservice voor geklede outfits, kan dit bovendien zonder dat we ons blauw betalen. 

LilyLucy is het concept waar we allemaal van dromen: stijlvolle en 100% betaalbare huurkleding. Hiervoor kunnen we terecht online of in drie showrooms: in Sint-Martens-Latem, Kraainem en Waver. We vinden er een uniek aanbod met respect voor ieders lichaambouw, van maatje 34 tot 54. Kleuren, materialen, modellen... Er is overal aan gedacht om ons stralend en blakend van zelfvertrouwen naar de grote dag te loodsen. En aangezien het passen uren kan duren en we alle overbodige stress willen vermijden, brengt LilyLucy alle outfits samen op een vlot bereikbare locatie. Zo kunnen we een shortlist opstellen en daarna beslissen wat we precies willen huren. Tot slot ontvangen we de gekozen kleding thuis geleverd. Of, dat kan ook, we gaan naar een van de showroom – een afspraak is niet nodig – waar onze droomoutfit op ons ligt te wachten. 

Elk bezoek aan LilyLucy is uniek: het hele jaar door worden we verwend met kleine attenties. Zo worden mama's tijdens het Moederdagweekend verrast met een brunch en een bos tulpen. LilyLucy is met andere woorden veel meer dan een collectie of een verhuurservice. Het is een community van vrouwen die een passie delen voor mode en duurzaamheid. 

Een duurzame en verantwoorde visie op mode

Gedaan met outfits waar we ons arm aan betalen en die na één keer dragen in de kast blijven hangen. Gedaan met miskopen. Bij LilyLucy worden alle items bewust gekozen. Bovendien worden ze met zorg behandeld zodat ze lang meegaan én mooi blijven. De huurprijs bedraagt gemiddeld een derde van de aankoopprijs, reinigingskosten inbegrepen. De oprichtster van LilyLucy is een echte visionair. Ze staat trouwens ook aan het hoofd van het sportlabel Dare2. Dat richt zich tot vrouwen die het aandurven om, elke dag opnieuw, bergen te verzetten en die in sport hun evenwicht vinden.  

Klaar voor de grote dag

No stress: hier kunnen we onze outfit ter plaatse en tot zes dagen vóór de grote dag reserveren. Daarna kunnen we de gehuurde kleding vier tot acht dagen lang bijhouden (vanaf een dinsdag of een vrijdag). Wanneer het event voorbij is, moeten we helaas ook afscheid nemen van onze outfit. Die kunnen we gewoon terugsturen of afleveren in de showroom... En natuurlijk checken we dan meteen ook onze agenda om het volgende event te boeken. Zo kunnen we – once again – met alle aandacht gaan lopen.

Wedstrijd: win 5 X € 200 aan huurkleding bij LilyLucy

Volg LilyLucy op Instagram en Facebook, tag drie vriend(inn)en, deel de wedstrijd in een story en beantwoord de volgende schiftingsvraag in een privébericht: hoeveel mensen zullen aan de wedstrijd deelnemen? 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par LilyLucy (@lily_lucy_official)

LilyLucy - Karel Lodewijk Maenhoutstraat 47, 9830 Sint-Martens-Latem // Potaardestraat 27, 1950 Kraainem // Rue de la Wastinne 21, 1301 Bierges

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met LilyLucy.
lily-lucy.com

Lees ook :
Paco Rabanne en Zalando lanceren exclusieve collab
Familux Resorts: jouw volgende gezinsvakantie
Verouder twee keer minder snel met de nieuwe generatie verzorgingsproducten