Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 2 tot 9 april 2023

Gepubliceerd op 3 april 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 2 tot 9 april 2023

Een sexy weekend voor Vissen en Maagd, en succes op het werk voor Steenbok... Wat zegt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 2 tot 9 april 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Mercurius komt maandag je door Stier geregeerde veiligheidszone binnen en helpt om voor een keer prioriteit te geven aan jezelf. De Volle Maan van donderdag in Weegschaal zorgt voor aantrekkingskracht op onverwachte momenten. Je wordt deze week uitgedaagd om nieuwe relaties te beginnen of een huidige band te versterken.
taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De planeet Mercurius komt jouw teken binnen en blijft daar nog een tijdje! Dit zal je helpen om beter te communiceren en luisteren naar anderen, maar ook om extra aandacht te schenken aan je eigen mentale en fysieke gezondheid. De Volle Maan van donderdag in Weegschaal wil dat je inziet welke relaties je welzijn verbeteren en welke dat net niet doen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Mercurius komt maandag in je door Stier beheerste afsluitingszone en helpt om je te bevrijden van overtuigingen en mensen die je tegenhouden. De Volle Maan op donderdag in Weegschaal wil dat je al je moed bijeen raapt en heel eerlijk durft te zijn tegen iemand.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Mercurius komt maandag in je door Stier beheerste vriendschapszone en helpt je opnieuw contact te zoeken met mensen hebt moeten missen terwijl je hard aan het werk was. De volle maan op donderdag in Weegschaal helpt je mensen en plaatsen te vinden die je emotioneel veilig doen voelen. Je 'thuis voelen' kan zowel op een bepaalde plek als bij een bepaald iemand.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Mercurius komt maandag in je door Stier beheerste carrièrezone en helpt je ambitie, probleemoplossend denken en leiderschapskwaliteiten op het werk naar nieuwe hoogtes te tillen. Op donderdag is er de volle maan in Weegschaal. Let die dag extra op hoe je communiceert en probeer een zachte aanpak en zorgvuldige woordkeuze om je boodschap over te brengen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Op maandag geeft de planeet Mercurius jou een avontuurlijke boost: plan een reis of trek er spontaan op uit, zolang je maar nieuwe plaatsen kunt ontdekken. De Volle Maan van donderdag in Weegschaal wil dat je je eigen plezier vooropstelt en niet altijd denkt aan wat anderen willen. Laat jezelf net zoveel ontvangen als je geeft!

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Maandag komt Mercurius in je door Stier beheerste intimiteitszone. Daardoor word je deze week aangemoedigd om je van je kwetsbare kant te tonen zodat anderen kunnen zien wie je echt bent. De jaarlijkse volle maan van donderdag in jouw teken is je kans om opnieuw te beginnen. Neem de tijd om je doelen en persoonlijke groei onder de loep te nemen. Wat is momenteel belangrijk voor jou?

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Vanaf maandag laat de planeet Mercurius je zien hoe vertrouwen werkt: welke mensen verdienen jouw vertrouwen en op welk gebied mag je net wat meer wantrouwig zijn? De Volle Maan van donderdag in Weegschaal helpt je om te vergeven en vergeten (ook als iemand nooit echt sorry heeft gezegd), alleen zo kan je verder met je leven.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Vanaf maandag helpt de planeet Mercurius je om op details te letten zodat het totaalplaatje klopt. De volle maan van donderdag in Weegschaal geeft deze week een sociale, vrolijke boost. Neem de tijd om met je beste vrienden te vieren hoe ver jullie samen zijn gekomen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Vanaf maandag zorgt de planeet Mercurius ervoor dat je je emoties moedig durft te delen en deze ziet als een sterkte in plaats van een zwakte. De Volle Maan in Weegschaal van donderdag wil je eraan herinneren dat connecties en relaties de sleutel zijn tot professioneel succes.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Vanaf maandag stimuleert de planeet Mercurius je om te delen wat er op je hart ligt. Als je eerlijk en open bent, zal je sneller bereiken wat je wilt. De volle maan van donderdag in Weegschaal wil dat je de vertrouwde paden verlaat en het onbekende verkent samen met je geliefde(n). Ga op avontuur!

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Op maandag komt Mercurius in je door Stier beheerste communicatiezone, waardoor je hersenspinsels met wat concreter worden en makkelijker te communiceren zijn. Zorg er deze week voor dat je steeds in dialoog gaat en niet alleen monologen opvoert: stel vragen, reflecteer, wees openminded. De volle maan van donderdag in Weegschaal is intiem en sexy, stel je eigen plezier voorop!