Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 maart 2023

Gepubliceerd op 20 maart 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 maart 2023

Het begin van het Ram-seizoen geeft veel sterrenbeelden een stevige boost op persoonlijk of romantisch vlak. Wat zegt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 20 tot 26 maart 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Jouw seizoen begint deze week en zet al je dromen bovenaan de to-dolijst van het universum. Op donderdag komt Pluto voor de komende 20 jaar (!) je door Waterman beheerste gemeenschapszone binnen en helpt je om de kracht in vriendschappen te vinden. Mars komt zaterdag je thuis- en familiezone binnen en helpt je mensen en plaatsen aan te trekken waarbij je je emotioneel veilig voelt.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Met de start van het Ram-seizoen op maandag kondigt zich eindelijk een periode van rust en bezinning aan. Op donderdag komt Pluto in je door Waterman geregeerde carrièrezone en blijft daar de komende 20 jaar (!), waardoor je job meer richting en betekenis zal krijgen. Mars komt op zaterdag in je door Kreeft beheerste communicatiezone, waardoor je in discussies makkelijker je standpunt weet te verdedigen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De start van het Ram-seizoen betekent het einde van een bijzonder productieve periode. Het is tijd om je opnieuw te omringen door vrienden en je sociale leven een boost te geven. Op donderdag komt Pluto in je door Waterman beheerste wijsheidszone, waar het de komende 20 jaar (!) zal blijven. Dit is het begin van een enorm leerproces voor jou. Klaar om de komende twee decennia te evolueren en te groeien tot een beter mens?

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Deze week gaat het Ram-seizoen van start. Wat betekent dit voor jou? Je carrière zal op een ongelooflijke manier verbeteren, als je tenminste de leiding durft te nemen. Pluto komt op donderdag jouw door Waterman beheerste intimiteitszone binnen en blijft daar de komende 20 (!) jaar. Hierdoor zal je beter begrijpen hoe belangrijk lichamelijke en fysieke connecties voor je zijn.  Mars komt zaterdag in jouw teken en geeft je energie, enthousiasme en moed om je al dromen na te jagen!

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Deze week start het Ram-seizoen, wat voor jou in het teken staat van nieuwe ontdekkingen! Boek een verre reis, leer een nieuwe taal, begin een gekke hobby... Als het je maar uit je comfortzone haalt. Pluto komt dinsdag je door Waterman beheerste romantische zone binnen en blijft daar de komende 20 jaar (!). Dit zal je kijk op relaties voorgoed veranderen. Mars komt zaterdag in je afsluitingszone, waardoor je jezelf kunt bevrijden van alles wat je tegenhoudt om te groeien.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De start van het Ram-seizoen op maandag inspireert je om te focussen op intimiteit, seksualiteit en zelfontplooiing. Pluto komt donderdag in je door Waterman beheerste welzijnszone binnen en blijft daar de komende 20 jaar (!), waardoor je aan een nieuwe fase begint op vlak van gezondheid en geluk. Mars komt zaterdag in je vriendschapszone en inspireert je om het voortouw te nemen in je vriendengroep.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het Ram-seizoen start deze week, voor jou is dit een van de meest romantische periodes van het jaar! Pluto komt donderdag je door Waterman beheerste waardigheidszone binnen en blijft daar de komende 20 jaar (!). Hierdoor zal je stilaan leren om vertrouwen te vinden in jezelf, niet alleen in anderen. Mars komt zaterdag je carrièresector binnen en moedigt je aan om zelfstandiger te worden, de leiding te durven nemen en carrière te maken.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De start van het Ram-seizoen op maandag helpt je langzaam maar zeker op weg naar een betere mentale gezondheid. Pluto komt op donderdag je door Waterman beheerste thuiszone binnen en blijft daar de komende 20 jaar (!). Dit inspireert je om aan hechtere banden te werken met je familie/gezin. Mars komt op zaterdag in je wijsheidszone en motiveert je om op ontdekking te gaan. Plan een reis, wees spontaan en (her)ontdek je vrijheid.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De start van het Ram-seizoen op maandag inspireert je om eerlijk te zijn tegen iemand, ook al is het soms makkelijker om de waarheid te verzwijgen. Pluto komt op donderdag jouw door Waterman beheerste communicatiezone binnen en blijft daar de komende 20 jaar (!). Hierdoor zal je de volgende decennia sterk groeien in het uitdrukken van je gevoelens, maar ook in het luisteren naar anderen. Mars komt zaterdag in je intimiteitszone, hierdoor zal je beseffen hoe aantrekkelijk het is om je veilig te voelen bij iemand.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De start van het Ram-seizoen op maandag brengt je in contact met mensen en plaatsen die als thuis voelen. Pluto komt donderdag je door Waterman beheerste financiële zone binnen en blijft daar de komende 20 jaar (!). Dit zal je motiveren om je relatie met financiële zekerheid te herbekijken. Op zaterdag komt Mars in je romantische zone. Dit helpt je om onenigheid te zien als een manier om dichter bij iemand te komen.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De start van het Ram-seizoen op maandag helpt je om duidelijker en directer te spreken voor meer duidelijkheid en connectie. Op donderdag komt Pluto voor het eerst in 250 jaar jouw teken binnen, waar hij 20 jaar (!) zal blijven. Een ding is zeker: je leven zal de komende tijd voorgoed veranderen. Mars komt op zaterdag je welzijnszone binnen en helpt je om jezelf emotioneel te beschermen.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Met de start van het Ram-seizoen op maandag is het geen slecht idee om wat mindfulness oefeningen te proberen. Pluto komt donderdag je door Waterman beheerste afsluitingszone binnen en blijft daar de komende 20 jaar (!). Hierdoor word je bevrijd van alles wat je tegenhoudt. Mars komt donderdag je door Kreeft geregeerde moedzone binnen en motiveert je om eerlijk te zijn tegen iemand, zelfs als dat bijzonder moeilijk is.