“Geweldig wat je doet!” hub.brussels zet ondernemers in de bloemetjes

Geüpdatet op 3 april 2023 door ELLE Partner
“Geweldig wat je doet!” hub.brussels zet ondernemers in de bloemetjes

De hub.awards strijken voor de derde keer neer in Brussel. Deze prijzen worden in juni uitgereikt aan de meest inspirerende ondernemers van de hoofdstad. Ben jij er zo één? Laat het ons weten !

Je hebt zo van die vrouwen die vlot kunnen schakelen tussen hun rol als moeder, vrouw en onderneemster. Of zo van die mensen die van de ene dag op de andere hun vaste job inruilen voor een leven als zelfstandige vol onzekerheden. Die alles wat ze aanraken in goud veranderen. Of vol geweldige ideeën zitten. Die er, zonder diploma, voluit voor gaan op hun 20e of 50e. Die ondanks crisissen het hoofd boven water weten te houden. Die de wereld veranderen. Of die, op een meer bescheiden niveau, het dagdagelijkse leven van hun klanten verbeteren. 

We kennen allemaal wel ondernemers die respect en bewondering afdwingen. Door hun parcours, veerkracht of de gave die ze hebben om ons te verrassen, te ontroeren of te inspireren. 

De mensen die hebben besloten om met hun bedrijf een positieve impact te hebben op Brussel en daardoor ook op de Brusselaars. Die mannen en vrouwen wil hub.brussels, het Brussels Agentschap voor Bedrijfsondersteuning, in de bloemetjes zetten met de uitreiking van de hub.awards. En dat doet het met dit simpele zinnetje: “Geweldig wat je doet!”

Ben jij zo’n ondernemer? Of ken je zo iemand? Laat de valse bescheidenheid dan even voor wat ze is en vertel het aan de wereld vanaf 1 april door je kandidaat te stellen voor de hub.awards. Een jury selecteert de 5 meest inspirerende persoonlijkheden in 5 verschillende categorieën. Het publiek zal zelfs kunnen stemmen voor het Brusselse bedrijf van het jaar. Wie volgt Skyfarms, Urbike, Permafungi en Petite Empreinte op ? Misschien jij wel !

Meer info en kandidaturen vind je op www.hubawards2023.be

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met hub.brussels.
www.hub.brussels

LEES OOK :
Agenda: 6 Belgische expo’s die je niet mag missen
De blozende Pink Lady, een appel met groene waarden
Hansaplast, verzorging voor mens en milieu