Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 13 tot 19 maart 2023

Gepubliceerd op 13 maart 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 13 tot 19 maart 2023

Een carrièreboost voor Kreeft en Leeuw, een sext weekend voor Maagd en Schorpioen... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 13 tot 19 maart 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag helpt je om verwarring te vermijden en te hoge verwachtingen bij te stellen. Op donderdag komt Venus in je door Stier beheerste inkomstenzone, waardoor er meer financiële zekerheid op je pad komt. Mercurius komt zaterdag jouw teken binnen en helpt je kritisch na te denken en goed te communiceren.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag helpt je te begrijpen wat het is dat jou en je vrienden verbindt. Op donderdag komt Venus in jouw teken, wat je meer zelfvertrouwen geeft om nieuwe sociale contacten te leggen. Op zondag komt Mercurius je door de Ram geregeerde afsluitingszone binnen en bevrijdt je van dat machteloze gevoel waar je mee worstelt.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag inspireert je om dingen los te laten waar dat nodig is op het werk. Donderdag komt Venus in jouw door Stier beheerste afsluitingszone en motiveert je om pijnlijke zaken uit het verleden af te sluiten. Op zaterdag komt Mercurius in je door Ram beheerste vriendschapszone, waardoor je weer in contact komt met oude bekenden.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag helpt om enkele van je vastgeroeste meningen te herzien. Bekijk de wereld met een open blik zonder vooroordelen en je zal op steun kunnen rekenen van anderen. Op donderdag komt Venus in je door Stier beheerste vriendschapszone, waardoor de grenzen tussen vrienden en geliefden vervagen. Op zaterdag komt Venus in je door Ram beheerste carrièrezone, waardoor je ambitie naar nieuwe hoogten wordt getild.

 

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag wil dat je een ruzie binnen je vriendenkring of familie helpt op te lossen. Venus komt donderdag in je door Stier beheerste carrièrezone en trekt collega's en partners aan die je vooruit kunnen helpen. Op zaterdag komt Mercurius in je door de Ram beheerste wijsheidszone, het wordt dus een leerrijk weekend...

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag helpt je een risico te nemen en te durven vertrouwen op anderen. Samen geraak je altijd verder! Op donderdag komt Venus in je door Stier beheerste groeizone, waardoor je mensen ontmoet die je positief kunnen veranderen. Op zaterdag komt Mercurius in je door Ram beheerste intimiteitszone en wil dat je je focust op je verlangens en intimiteit.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag helpt je om tegelijk het grote en het kleine plaatje te bekijken. Op donderdag komt Venus in je door Stier beheerste intimiteitszone, het ideale moment om bestaande relaties te verbeteren en verdiepen. Dit weekend zal in het teken staan van compromissen sluiten. Leer het perspectief van de andere partij te begrijpen en je zal er samen uit komen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag helpt om je eigenwaarde op te krikken. Soms is het niet nodig om steeds te willen verbeteren, je bent al genoeg. Op donderdag komt Venus in je romantische zone, waardoor je aantrekkingskracht kan voelen op onverwachte momenten. Dit weekend word je gestimuleerd om slechte gewoonten aan te pakken.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag helpt om je gevoelens beter te leren begrijpen en vervolgens te durven delen. Op donderdag komt Venus in je door Stier beheerste welzijnszone, waardoor je partners en vrienden aantrekt die je vooruit helpen. Op zaterdag komt Mercurius in je door Ram geregeerde moedzone. Dit stimuleert je om te vertellen wat er op je hart ligt.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag motiveert je om alert te blijven en kleine details op te merken. Dit zal je leiden naar succes! Op donderdag komt Venus in je door Stier beheerste vertrouwenszone. De planeet van de liefde trekt daardoor mensen naar je toe die je een goed gevoel geven. Dit weekend wordt je emotionele intelligentie op de proef gesteld...

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag helpt je om te kiezen voor eerlijkheid. Verlies je waarden niet uit het oog en probeer de stem van de rede te zijn in een groep. Venus komt op donderdag je familiezone binnen en helpt je om relaties met gezinsleden soepeler te laten verlopen. Op zaterdag komt Mercurius in je communicatiezone, waardoor je makkelijker praat én luistert.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Het Mars-Neptunus vierkant van dinsdag wil dat je je gevoelens erkent, maar er op een verantwoordelijke manier mee omgaat. Venus komt donderdag in je door Stier beheerste communicatiezone en stimuleert om je mening makkelijker over te brengen. Mercurius komt je door Ram geregeerde belichamingszone binnen en helpt je te focussen op wat je denkt, voelt en gelooft.