Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 6 tot 12 maart 2023

Gepubliceerd op 6 maart 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 6 tot 12 maart 2023

Een volle maan in Maagd en een belangrijke planetaire verschuiving in Vissen... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 6 tot 12 maart 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

De Volle Maan in Maagd op dinsdag inspireert je om een kleine gewoontes aan te passen met groot resultaat tot gevolg. Saturnus komt op diezelfde dag je door Vissen beheerste afsluitingszone binnen en blijft daar de komende 2,5 jaar! Wat betekent dit voor jou? Dat je moet leren loslaten, vooral als het om personen of gewoontes gaat die je tegenhouden in het leven.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Onder de Volle Maan in Maagd op dinsdag wordt je gestimuleerd om een geheim op te biechten of de waarheid over jezelf te vertellen. Op dezelfde dag komt Saturnus je door Vissen beheerste gemeenschapszone binnen, waar het de komende 2,5 jaar blijft! Voor jou staat deze planetaire evolutie in het teken van vriendschap. Zorg ervoor dat de balans tussen geven en nemen juist zit en zoek naar vriendschappen waar je een zekere controle over hebt.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Volle Maan in Maagd op dinsdag wil dat je deze week let op hoe je thuis en familie rust kunnen brengen. Op dezelfde dag komt Saturnus in je door Vissen beheerste carrièrezone, waar het de komende 2,5 jaar zal blijven staan! Voor jouw teken legt deze verschuiving de focus op creatieve benaderingen van leiderschap, zelfstandig ondernemerschap en succes op het werk.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Volle Maan in Maagd op dinsdag helpt je om aandachtiger te luisteren en te communiceren. Op diezelfde dag komt Saturnus in je door Vissen beheerste wijsheidszone, waar het de komende 2,5 jaar blijft! Voor jou staat deze verschuiving in het teken van ontdekkingen: verbreed je horizon, ontdek nieuwe plaatsen of ontplooi nieuwe talenten.

 

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Volle Maan in Maagd op dinsdag motiveert je om jezelf te aarden. Op dezelfde dag komt Saturnus in je door Vissen beheerste intimiteitszone en blijft daar de komende 2,5 jaar!  Hierdoor kom je opnieuw in contact met je seksuele verlangens en trek je (nieuwe) relaties aan waarin je die kunt delen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De jaarlijkse Volle Maan in jouw teken op dinsdag helpt je om alles volledig te resetten. Op dezelfde dag komt Saturnus in je door Vissen beheerste romantische zone en blijft daar de komende 2,5 jaar! Dit zal je helpen je vaardigheden op te bouwen voor betekenisvollere relaties - vooral met partners die heel anders zijn dan jij en die je inspireren om uit je comfortzone te groeien.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het is dringend tijd om los te laten, Weegschaal. De Volle Maan in Maagd op dinsdag wil dat je jezelf afsluiting gunt. Op dezelfde dag komt Saturnus in je door Vissen geregeerde welzijnszone en blijft daar de komende 2,5 jaar! Daardoor realiseer je je dat de kwaliteit van je resultaten grotendeels wordt bepaald door de kwaliteit van je gewoonten - kies dus betere gewoonten voor groter succes.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Volle Maan in Maagd op dinsdag wil dat je werkt aan een grotere vriendschaps- en gemeenschapszin, want jij hebt steun nodig en andere kunnen die van jou gebruiken. Op dezelfde dag komt Saturnus in je door Vissen beheerste vertrouwenszone, waar het de komende 2,5 jaar zal blijven! Voor jou zal dit volledig in het teken van zelfvertrouwen staan. Werk aan je gevoel van eigenwaarde en maak komaf met slechte gewoontes die daar een negatieve impact op hebben.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De Volle Maan in Maagd op dinsdag geeft je carrière een hele grote boost, zolang je maar aandacht hebt voor de kleine details. Op diezelfde dag komt Saturnus in je door Vissen geregeerde thuis- en familiezone, en dat blijft zo de komende 2,5 jaar! Werk de komende tijd aan samenhorigheid en probeer je sterker te wortelen in de mensen en plaatsen die als thuis voelen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Volle Maan in Maagd op dinsdag helpt je om woorden om te zetten in daden. Op dezelfde dag komt Saturnus in je door Vissen beheerste communicatiezone, hij het de komende 2,5 jaar zal blijven! Dit motiveert je om beter te leren luisteren, ook naar jezelf.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Volle Maan in Maagd op dinsdag helpt je je seksuele verlangens te benoemen voor jezelf of iemand die je vertrouwt. Op dezelfde dag komt Saturnus in je door Vissen beheerste financiële zone en blijft daar de komende 2,5 jaar! Je zal hierdoor meer nadenken over de manier waarop je financiële winsten maakt. Strookt dit wel met je innerlijke waarden?

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Volle Maan in Maagd op dinsdag herinnert je eraan dat er chemie en verbinding schuilt in tegengestelden. Nog op dinsdag komt Saturnus jouw teken binnen, waar het de komende 2,5 jaar zal blijven! Dit is dus een enorme verschuiving voor jou, die in het teken zal staan van verantwoordelijkheid en discipline. Werk aan een levensstijl die je een goede basis geeft voor succes.