Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 27 februari tot 5 maart 2023

Gepubliceerd op 27 februari 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 27 februari tot 5 maart 2023

Liefde is al wat de klok slaat door de Venus-Jupiter conjunctie in Ram... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 27 februari tot 5 maart 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag staat voor het eerst sinds 2011 in jouw teken. Voor jou een geweldige kans om je relatie een boost te geven, zolang je hoopvol blijft over de toekomst. Mercurius komt donderdag je door Vissen beheerste afsluitingszone binnen en helpt je om je te bevrijden van nutteloze patronen, gewoonten en mensen uit het verleden.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram staat ook voor jou volledig in het teken van de liefde. Deze week wordt je gemotiveerd om je relaties vol hoop en optimisme aan te pakken en te verdiepen. Mercurius komt donderdag je door Vissen beheerste vriendschapszone binnen en brengt je weer in contact met vrienden of familie die je emotioneel steunen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram wil dat je meer vriendschap in romantische relaties brengt en vice versa, want de twee zijn niet zo gescheiden als je denkt. Mercurius komt donderdag je door Vissen beheerste carrièrezone binnen en geeft je intuïtief en creatief inzicht in het verbeteren van je professionele succes.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram helpt je in te zien hoe de kwaliteit van je relaties zoveel bepaalt van je professionele succes. Verbind die twee en handel daarnaar! Mercurius komt donderdag je door Vissen beheerste wijsheidszone binnen en inspireert je om nuttige nieuwe inzichten toe te passen waar je ze ook nodig hebt.

 

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram zorgt voor romantiek met iemand die heel anders is dan jij, die mogelijk niet je gebruikelijke type is. Op die manier ontdek je hoe groot de aantrekkingskracht van tegengestelden kan zijn. Mercurius komt donderdag in je door Vissen beheerste intimiteitszone, wat je inspireert tot een nieuwe benadering van seksualiteit en zelfliede.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Wees dapper en moedig deze week! De Venus-Jupiter conjunctie op woensdag in Ram inspireert je om een van je verlangens of emoties te delen met mensen die je kunnen helpen. Mercurius komt donderdag je door Vissen beheerste romantische zone binnen en helpt je duidelijker te communiceren en te luisteren in relaties.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram helpt je inzien dat hoe meer iemand van je verschilt, hoe meer een relatie je kan helpen te groeien tot een beter mens. Mercurius komt donderdag je door Vissen beheerste welzijnszone binnen en motiveert je om je dagelijkse gewoontes langzaam maar zeker aan te passen en een gezondere levensstijl aan te meten.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Neem een kleine stap, Schorpioen. De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram wil dat je je mentaal open blijft stellen voor de liefde. Ja, je hart openstellen is altijd een risico, maar het kan je leren begrijpen hoe belangrijk vertrouwen is. Mercurius komt donderdag je door Vissen beheerste vertrouwenszone binnen en geeft je gevoel van eigenwaarde een flinke boost.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram motiveert je om te zeggen of te vragen wat je wilt. Wees extra moedig deze week en durf goed je grenzen aan te geven, je zult ervoor beloond worden. Mercurius komt op donderdag in je door Vissen beheerste familiezone en helpt om jullie banden te verstevigen door veel en eerlijk te communiceren.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram helpt je om ruzies thuis glad te strijken. Dit zal er deze week voor zorgen dat je beter en meer aandachtig met anderen om leert gaan. Mercurius komt donderdag je door Vissen geregeerde communicatiezone binnen, wat je inspireert om beter te worden in het ontcijferen van iemands lichaamstaal en andere non-verbale signalen.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram helpt je beter te communiceren - en vooral aandachtig te luisteren! - om je relaties te verbeteren. Mercurius komt op donderdag je door Vissen beheerste veiligheidszone binnen en motiveert je om je waarden te verduidelijken, ze in praktijk te brengen en een gevoel van veiligheid te ontwikkelen voor jezelf.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Venus-Jupiter conjunctie van woensdag in Ram versterkt je financiële succes, vooral omdat je nu eindelijk weet welke richting je uit wilt. Probeer je verlangens naar materiële zaken onder de loep te nemen en te werken aan een grotere financiële vrijheid. Mercurius komt donderdag in jouw teken en stimuleert je om na te denken over wat mindfulness voor jou betekent.