Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 februari 2023

Gepubliceerd op 20 februari 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 februari 2023

Het vissenseizoen zorgt dit weekend voor een romantisch sfeer bij heel wat tekens... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 20 tot 26 februari 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Jij bent de ster van de week, Ram! Venus komt maandag jouw teken binnen en zorgt ervoor dat je als een magneet nieuwe mensen en relaties aantrekt. De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend inspireert je om je aangeboren behoefte aan stabiliteit en groei in evenwicht te brengen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Venus komt maandag je door Ram beheerste afsluitingszone binnen en inspireert je om je los te maken van patronen, gedrag en mensen uit het verleden die je niet langer helpen. De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend in jouw teken geeft je het laatste duwtje in de rug om je dagelijkse leven grondig te veranderen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De planeet van de liefde, Venus, komt maandag in je door Ram beheerste vriendschapszone. Daardoor zoek je naar romantiek in de kleinste details. Heb je een partner? Dan voel je deze week de nood om te focussen op de vriendschap in je relatie. De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend geeft je de kans om gevoelens te uiten.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Venus komt maandag in jouw door Ram beheerste carrièrezone te staan. Dit helpt je om connecties te vinden die jouw professionele visie en talent ondersteunen - vooral voor wie in een leiderschapsrol zit of zelfstandig werkt. De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend helpt je om met je met vrienden te verbinden die je onvoorwaardelijk steunen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Venus komt maandag in je door ram beheerste ontdekkingszone, waardoor je de drang voelt om een reis te maken (letterlijk of figuurlijk) en nieuwe dingen te ontdekken. Wees deze week extra nieuwsgierig en sta open voor al wat jouw pad kruist. De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend is van productieve, professionele aard voor jou, dus zet je ambities om in actie!

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Op maandag komt Venus in je door Ram beheerste intimiteitszone, wat je motiveert om je innerlijke wereld te delen met een bijzonder iemand. De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend inspireert je om op avontuur te gaan. Laat je door je reislust meenemen naar nieuwe ideeën en plaatsen die je horizon verbreden.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Op maandag komt Venus in je door de Ram beheerste romantische zone, waardoor je je aangetrokken voelt tot iemand waar je op het eerste zicht weinig gemeenschappelijk mee hebt. Stap uit je comfortzone en weet dat je veel kan leren van mensen die anders zijn dan jij. De Maan-Uranus conjunctie zorgt voor hartstochtelijk, sexy weekend. Volg je verlangens!

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Venus, de planeet van de liefde, helpt je deze week om kleine dingen in relaties op te merken die er echt toe doen. Let op de details die jouw partner belangrijk vindt, maar stel die vraag ook eens aan jezelf! De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend inspireert je om betekenisvolle gesprekken te voeren en begrip te vragen aan anderen.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Op maandag komt Venus in je door Ram beheerste moedzone. Hierdoor voel je je sterk genoeg om op te komen voor je mening en steun te zoeken bij gelijkgestemden. Je zal beloond worden voor je moedige kwetsbaarheid. De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend motiveert je om proactiever te zijn.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Venus, de planeet van de liefde, helpt je deze week om op te komen voor jezelf in de liefde. Laat je niet leiden door vorige relaties die je eigenwaarde beschadigd hebben: jouw mening, verlangens en gevoelens zijn het waard om gehoord te worden.  De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend helpt je verder met het helen van oude wonden.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Op maandag komt Venus in je door Ram beheerste intellectuele zone. Hierdoor worden je communicatie skills aangescherpt en zal je daarmee mensen aantrekken die even gepassioneerd zijn als jij. De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend moedigt je aan om meer emotionele veiligheid te cultiveren, dus zoek plaatsen en mensen op die als thuis voelen.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Venus komt maandag in je door Ram beheerste belichamingszone. Dit helpt je om beter naar je lichaam te luisteren en je bevindingen en verlangens te communiceren als dat moet. De Maan-Uranus conjunctie van dit weekend wil dat je een andere communicatietechniek uitprobeert in een poging begrip en duidelijkheid op te wekken.