Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 13 tot 19 februari 2023

Gepubliceerd op 13 februari 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 13 tot 19 februari 2023

Het vissenseizoen zorgt dit weekend voor een romantisch sfeer bij heel wat tekens... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 13 tot 19 februari 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Durf het verleden los te laten, Ram. De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag inspireert je om liever te zijn voor jezelf en om slechte gewoontes van vroeger los te laten. Je vrienden kunnen je daarbij helpen, dus reik ze de hand tijdens de Zon-Saturnus conjunctie van donderdag. Het Vissenseizoen begint zaterdag en geeft je een maand in het teken van genezing en afsluiting.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Deze week staat in het teken van vriendschap, Stier. De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag helpt je contact te maken met je beste vrienden en elkaar meer dan ooit te steunen. De Zon-Saturnus conjunctie van donderdag zorgt voor een doorbraak in je carrière, succes verzekerd! De start van het Vissenseizoen op zaterdag verbindt je met iedereen die je liefhebt.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Wees inventief deze week, Tweelingen. De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag wakkert je creatieve kant aan en wijst je de weg naar professioneel succes. Pas de wijsheid die je hebt opgedaan toe, zelfs wanneer dat veel energie van je vergt. De start van het Vissenseizoen op zaterdag boost je carrière nog verder, zeker voor wie in een leiderschaps- of zelfstandige positie zit.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Heb vertrouwen, Kreeft. De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag wil dat je durft te vertrouwen op anderen om succes te bereiken. De conjunctie Zon-Saturnus van donderdag motiveert je nog meer om compromissen te sluiten. De start van het Vissenseizoen op zaterdag wil dat je een open geest hebt en op ontdekking gaat.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag inspireert je om jezelf bloot te geven (letterlijk en figuurlijk!). Door open en eerlijk te zijn, zal je de passie en chemie met een partner alleen maar versterken. De start van het Vissenseizoen op zondag helpt je om meer inzicht te krijgen in wat intimiteit en seksualiteit voor jou betekent.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Ga op zoek naar chemie in kleine dingen, Maagd. De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag herinnert je eraan dat er soms passie schuilt in de verschillen tussen jou en je partner. Zet een kleine stap naar het ontwikkelen van een nieuwe gewoonte onder de Zon-Saturnus conjunctie van donderdag. De start van het Vissenseizoen staat tenslotte helemaal in het teken van de liefde, of het nu een nieuwe vlam is of het versterken van een huidige relatie.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het zijn de kleine dingen, Weegschaal! De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag wil dat je focust op mensen die details opmerken en aandacht schenken aan je welzijn. De Zon-Saturnus conjunctie van donderdag wil dat je je ergens kwetsbaar opstelt en oefent in mindfulness. De start van het Vissen seizoen op zaterdag inspireert je om kleine gewoontes te veranderen voor groot succes op lange termijn.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Geef de energie die je terug wil krijgen, Schorpioen. De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag wil dat je anderen ziet en begrijpt zoals je zelf gezien en begrepen wilt worden. De Zon-Saturnus conjunctie van donderdag kan inspireren tot positieve vooruitgang binnen je familie. De start van het Vissenseizoen op zaterdag helpt je om jezelf bloot te geven en je op moedige manieren te uiten.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag herinnert je eraan dat emotionele veiligheid in relaties van levensbelang is, dus probeer dit op te zoeken en te koesteren. De Zon-Saturnus conjunctie van donderdag wil dat je meer intentie, structuur en gedachten in je communicatie stopt. De start van het Vissen-seizoen op zaterdag trekt de mensen en plaatsen aan die als thuis voelen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Gebruik je woorden, Steenbok. De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag inspireert je om je romantische verlangens uit te drukken. Wees duidelijk over wat je voelt en zet woorden vervolgens om in daden. De start van het Vissenseizoen op zaterdag helpt je tussen de regels door te lezen en de ander beter te begrijpen. Zo worden je relaties soepeler en beter dan ooit.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Als je lichaam iets probeer te zeggen, luister dan, Waterman. De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag helpt je contact te maken met je lichaam om af te komen van stress of om oude wonden eindelijk te helen. De start van het Vissenseizoen op zaterdag wil dat je je financiën op orde brengt voor rust in je hoofd.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Venus-Neptunus conjunctie van woensdag in jouw teken wil dat je jezelf toestaat om geluk te vinden. De conjunctie Zon-Saturnus van donderdag wil dat je je angsten aanpakt op de meest volwassen en moedige manier mogelijk. Zaterdag begint jouw vissenseizoen! Tijd om al je dromen en wensen te manifesteren...