Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 6 tot 12 februari 2023

Gepubliceerd op 6 februari 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 6 tot 12 februari 2023

Een volle maan zorgt bij heel wat tekens voor een frisse start... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 6 tot 12 februari 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag wil dat je open blijft staan voor het loslaten van pijnlijke zaken uit het verleden. De conjunctie tussen Mercurius en Pluto van vrijdag onthult een ongemakkelijke maar nuttige professionele waarheid. Mercurius komt zaterdag in Waterman en herenigt je met alle vrienden die je hebt moeten missen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag wil dat je opzettelijk de grenzen tussen liefde en vriendschap vervaagt om je relaties te verdiepen. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag wil dat je eerst denkt en dan pas doet deze week. Mercurius komt zaterdag in Waterman en zegent je met carrière inzichten en creatieve oplossingen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag inspireert je om de manier waarop je reageert in een relatie te veranderen. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag helpt je om intimiteit op een andere manier te bekijken en beter te communiceren wat je wensen en verlangens zijn. Mercurius komt zaterdag in Waterman en vraagt je om je horizon te verbreden.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag wil dat je oplet en openstaat voor nieuwe romantische kansen die je niet zag aankomen. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag helpt je om na te denken over wat verbinding voor jou betekent. Mercurius komt zaterdag in Waterman en motiveert je om intimiteit, seks en lust beter te begrijpen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag vestigt je aandacht op een carrièrefeit dat je moet accepteren en integreren om succes te oogsten. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag wil dat je op de details let! Mercurius komt zaterdag in Waterman en brengt een passioneel weekend met zich mee...

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag wil dat je meer optimisme, hoop en vertrouwen toepast in een (mogelijke) relatie. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag inspireert je om nieuwe gewoontes te starten die je zelfvertrouwen boosten. Mercurius komt vrijdag Waterman binnen en verbindt je met mensen die je helpen je welzijn te cultiveren.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag inspireert je om op te merken wie aandacht aan jou besteedt en wie het beste met je voorheeft. De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag wil dat je je verlangens en wensen beter leert uit te drukken. Mercurius komt vrijdag Waterman binnen en spoort je aan om te focussen op zelfliefde en zelfvertrouwen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag leert je dat je soms risico's moet nemen om anderen te vertrouwen. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag wil dat je klaar en duidelijk communiceert wat je wensen en verlangens zijn. Mercurius komt zaterdag Waterman binnen en zorgt ervoor dat je je gevoelens nog makkelijker deelt.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag wil dat je aandacht schenkt aan de details en hoe kleine dingen leiden tot groot succes. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag wil dat je meer oprecht durft uit te komen voor je mening. Mercurius komt zaterdag in Waterman en verhoogt je toch al sterke communicatievaardigheden!

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag inspireert je om onder woorden te brengen wat je voelt om meer begrip en verbinding te krijgen. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag in jouw teken wil dat je 100% verantwoordelijkheid neemt voor een situatie. Mercurius komt zaterdag in Waterman en spoort je aan om te luisteren naar je lichaam.

 

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag helpt je de relatie te begrijpen tussen je waarden en je gevoelens. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag zorgt ervoor dat je een hoofdstuk kunt afsluiten. Mercurius komt zaterdag in jouw teken en je nieuwsgierigheid en vindingrijkheid zullen nieuwe hoogten bereiken.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Het Venus-Uranus sextiel van woensdag wil dat je duidelijker bent over verwachtingen, verlangens, hoop en angsten, zodat anderen je kunnen begrijpen. De conjunctie Mercurius-Pluto van vrijdag helpt je empathie en medeleven te tonen aan je vrienden. Mercurius komt op zaterdag in Waterman en helpt om je spirituele kant te stimuleren.