Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 30 januari tot 5 februari 2023

Gepubliceerd op 30 januari 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 30 januari tot 5 februari 2023

Een volle maan zorgt bij heel wat tekens voor een frisse start... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 30 januari tot 5 februari 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

De week begint met een sociale, verbindende maan in Tweelingen die wil dat je je herenigt met je vrienden en focust op wederzijdse steun. De volle maan op zondag in je door Leeuw beheerste vertrouwenszone staat voor jou in het teken van acceptatie, zowel in je familie als bij jezelf.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Deze week begint met de maan in Tweelingen, die wil dat je focust op luisteren naar wat je lichaam wil en nodig heeft. De Volle Maan op zondag in je door Leeuw geregeerde thuis- en familiezone inspireert je om concrete stappen te zetten die ervoor zorgen dat je je thuis voelt in je huis, maar ook in je lichaam.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week is er zowel de maan in Tweelingen, die je nieuwsgierigheid en zin stimuleert om het onbekende te verkennen, en zo nieuwe ideeën en plaatsen te ontdekken. De volle maan van deze zondag in de je door Leeuw beheerste communicatiezone wil dat jij deze week moderator speelt, zodat verschillende partijen elkaar begrijpen in discussies.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Een tedere maan in Tweelingen zorgt dat er deze week ingewikkelde emoties naar boven komen. Gun jezelf ruimte, tijd en geduld. De Volle Maan van deze zondag in je door Leeuw beheerste veiligheidszone wil dat je zowel focust op emotionele als fysieke veiligheid en waardigheid, maar dat je ook op financieel vlak streeft naar rust.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Deze week staat de maan in Tweelingen, voor jou het teken dat je meer romantiek in vriendschap moet brengen en meer vriendschap in romantiek. Deze zondag staat de jaarlijkse Volle Maan in jouw teken! Dit staat symbool voor het begin of einde van iets groots, dus laat los wat niet langer dient en wees klaar om je beste leven te leiden.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Deze week herinnert de maan in Tweelingen dat je competenter bent dan je denkt, laat de moed dus niet hangen op het werk en denk rustig na over succesvolle strategieën. De volle maan van zondag in je door Leeuw geregeerde afsluitingszone wil dat je jezelf bevrijdt van wat je tegenhoudt, pas dan geraak je vooruit in het leven.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Deze week inspireert de maan in Tweelingen je om je perspectief eens te verschuiven. Dit leidt vast tot nieuwe inzichten en paden, iets wat je momenteel wel kan gebruiken. De Volle Maan van zondag in je door Leeuw  geregeerd gemeenschapszone wil je verbinden met de mensen die gepassioneerd zijn over dezelfde doelen als jij.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De maan in Tweelingen van deze week is van communicatieve aard voor jou. Het inspireert je om de specifieke emoties die je voelt te benoemen, zodat je ze kunt overbrengen aan iedereen die ze horen moet. De volle maan van zondag in je door Leeuw geregeerde carrièrezone helpt je meer waarde te hechten aan je professionele doelen, waardoor je de moed kunt opbrengen om die te verwezenlijken.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De maan in Tweelingen deze week focust voor jou op onderhandelen: stap af van vastgeroeste ideeën en rijk de ander de hand. Samen bereik je meer! De volle maan van deze zondag in je door Leeuw geregeerde avontuur- en wijsheidszone wil dat je je brein openstelt en grenzen durft over te steken - misschien wel letterlijk, door middel van een reis?

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De maan in Tweelingen van deze week inspireert je om routines te zien als een manier om steeds voorbereid te zijn. Het wordt de komende dagen belangrijk om slim te reageren op onverwachte wijzigingen en problemen. De volle maan van deze zondag in je door Leeuw geregeerde intimiteitszone wil dat je een belangrijke waarheid over jezelf onthult aan iemand het horen moet, zodat je verder kunt met je leven.

 

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Gelukkige verjaardag, Waterman! Deze week is er de dynamische maan in Tweelingen, die mensen naar je toetrekt die je goed doen voelen en je in feeststemming brengen. De volle maan van zondag in je door Leeuw geregeerde romantische zone nodigt uit tot nieuwe relaties of verdiept die waar je nu in zit.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Deze week inspireert de maan in Tweelingen je om de betekenis achter je gevoelens te begrijpen, niet per se om er actie mee te ondernemen. De Volle Maan van zondag in je door Leeuw beheerste welzijnszone wil dat je begint je leven te organiseren met waardigheid als uitgangspunt: Wie zou je zijn en wat zou je doen als je je al waardig voelde?